maanantai 29. syyskuuta 2014

Syyskuun ostoksia

Ajattelin, että voisin aina kuun lopulla kerätä yhteen kaikki kynsiin liittyvät ostokset ja esitellä niitä täällä (jos teitä kiinnostaa :)).

Tässä kuussa kynsilakkoja on tullut ostettua luvattoman paljon. Yleensä ei siis tule yhtä paljon ostettua kuin tässä kuussa. Joskus saattaa jopa olla kokonaisia kuukausia jolloin en ole ostanut yhtään kynsilakkoja tai kynsikoristeita. Tällä hetkellä mulla on yksi (!!!) lakka vielä pyörimässä jossain päin maailmaa kohti meidän postilaatikkoa. Tilaan melkein kaikki lakkani ja koristeeni yms. ebay.comista, koska se vaan on paljon halvempaa ja on huomattavasti paremmat valikoimat kuin täällä Suomessa. Ebayssä on kans se hyvä juttu, ettei kerralla tarvi tilata miljoonaa lakkaa vaan voi tilata ihan yhden kerrallaan. Joskus tilaan muiltakin sivustoilta, mutta aika harvoin kyllä.

 Ensin vaikka eBay.com ostokset:

Zoya: Bar, Cosmo      Orly: Tropical Pop, Ablaze
Tykkään kauheesti tekstuurilakoista ja päätin tilata mun ensimmäiset Zoyan tekstuurit Magical Pixie Dust kokoelmasta. Joudun ehkä tilaamaan lisää Zoyan tekstuureja jossain vaiheessa! Kuva ei todellakaan tee oikeutta lakoille, näyttää aika tylsiltä tässä.

Tilaamani Orlyn neonit näittekin jo täällä.

Epätarkka kuva Barista, hiukan näkyy miten se (ja Cosmo) kimaltelee valossa

Peace, Love & Polish, Not-So-Mellow Yellow, Kapow!, Foxy Mama, Right On, Bell Bottom Babe
Tilasin koko Color Clubin Poptastic Summer 2014 kokelman myöskin eBaystä. Näin lakat ensimmäisen kerran Charming Nails blogissa ja ihastuin välittömästi näihin lakkoihin. Varsinkin Peace, Love & Polish on aivan ihana! Ei mennyt kauaa siihen, että klikkasin itseni ebayn ihmeellisen maailmaan ja tilasin koko setin. Nää on ihan täydellisiä, koska ei tarvi käyttää valkosta lakkaa alla.


Beautycosmetic.biz:

Golden Rose Holiday tekstuurit: 73,72, 60, 75
Äitin kanssa tehtiin tilauks Beautycosmeticsille ihan vaan sen takia, koska tarvitsin halusin mustan tekstuurilakan. Eiks se oo ihan hyvä syy tehdä isompi tilaus? Tilattiin yhteensä 8 lakkaa ja tässä on mun saalis. Muuten kivat lakat, mutta huomasin et mulla oli jo tollanen neon pinkki tekstuuri Perfectiltä. Nää oli jotenki hirveen vaikeat kuvata enkä saanut kuvaa muokattuakaan kovin hyväksi.. 


Etsy.com:

Surprise Me, Minty Madness
Jätin parhaat herkut viimiseksi ;) Huomasin vähän aikaa sitten, että Cesars Shopille oli tullut Polish Me Sillyn lakkoja ennakkotilaukseen ja lakat saisi joskus lokakuussa. Menin sinne sivuille vähän kurkkimaan ja meinasinkin jo sieltä tilata nämä, mutta koska olen ihan hirveä mullehetikaikkinyt -ihminen, kävin vielä etsyssä katsomassa olisiko näitä lakkoja siellä. Ja olihan niitä! Eli päädyin tilaamaan sieltä, koska saisin ne nopeampaa, heheh. Hauskat rusetit laitettu pullojen korkkeihin.

Minty Madness on lämpötilan mukaan väriä vaihtava lakka. Kylmässä se on mintunvihreä ja lämpimässä valkoinen ja siinä on neon värisiä glittereitä. Tällä olenkin jo ehtinyt lakata kynnet, joten siitä tulee pian oma postaus.

Surprise Me on todellakin nimensä veroinen, koska koskaan ei tiedä minkä väriset glitterit pullosta tulee ulos sudin mukana. Tässä lakassa on montaa eri kokoista glitteriä ja niitä on myös kolmea eri mallista: pyöreitä, ovaalin mallisia ja pieniä kuusikulmaisia glittereitä. Osa glittereistä on ihan tavallisia, osa hologrammisia ja osa mattapintaisia. Ja tietty hirveästi eri värejä! Oikee glitteroksennus. Otin teille vielä lähikuvan pullosta, että kaikki glitterit näkyis vähän paremmin.

Surprise Me 

Mitäs mieltä ootte tälläsistä ostoksia käsittelevistä postauksista? Haluatteko, että teen jatkossakin näitä?

11 kommenttia:

  1. Uuh, tosi ihania ja söpöjä ostoksia :)

    VastaaPoista
  2. Ostospostaukset on kivoja :3
    Lisää vain! :D

    VastaaPoista
  3. Ihanaa hulluttelua! En halua kannustaa ostohysteriaan, mutta musta ostopostaukset on kerrassaan kivoja. :)

    Jännä nähdä lakkoja kynsillä, mulla ei näistä mitään olekaan (- Cosmo oli joskus, mutta ei ole enää).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ku kerkeis kaikki kynsille asti joskus :D. On kertyny kokeilemattomia lakkoja taas vähän liikaa.. hupsista ;D

      Poista
  4. Hei,
    Olen vasta tutustunut ebayhin. Osaatko neuvoa, mitä sieltä kannattaa ostaa, ja mitä ei? Ja muuta käytännön asioita, joita on hyvä ottaa huomioon. Lakat ja muu kosmetiikka kiinnostaa eniten. :) Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ainakin kattoa aina se maa mistä lähetys lähtee, koska Opin lakkoja ei välttämättä kannata tilata mistään kiinasta. Saattaa olla feikkejä. Ite aina tilaan top rated sellereiltä, koska niillä on paljon positiivisia palautteita eikä ikinä oo mennyt mikää vikaan sellasen myyjän kanssa.

      En oikeen osaa neuvoa mitenkään kovin lyhyesti joten tein pienen tutkimusmatkan googleen :D aika monessa blogissa näytti olevan ohjeita ebayn käyttämisee tässä nyt on ainakin yks tosi hyvä :) http://passionfornails.blogspot.fi/2011/01/ebay-tuto.html?m=1

      Poista

Kiitos kommentista❤️