perjantai 17. lokakuuta 2014

Alcatraz...Rocks

Joskus on vaan niin kauhee kiire tai väsy, että pitää saada kynnet äkkiä lakattua ja äkkiä kuiviksi. Silloin tartun tekstuurilakkaan. Niillä on helppo lakata, ei tarvi välttämättä siistiä lakkausta ja ne kuivuu tosi nopeesti (tai ainakin ne mitä mä omistan). Mulla oli pari viikkoa sitten just sellanen tilanne mikä vaati nopeutta. Päivällä mun lakat oli vielä ihan hyvis kuoseis ja meinasin lakata kynnet uudestaan seuraavan päivän iltana. Huomasin kuitenkin joskus klo 23 illalla, että lakat oli lohkeillu ihan törkeen paljon ja ne oli vaan pakko poistaa ja lakata kynnet uudestaan. Mulla katkeaa aina joku kynsi, jos oon muutamankin tunnin nakuilla kynsillä. Väsytti ihan hirveesti ja harjoittelu alkoi seuraavana aamuna kasilta. Niinpä tartuin ensimmäiseen tekstuuriin mikä mieleeni tuli ja se oli upea OPIn Alcatraz...Rocks.


Kävin muuten tänään ihan ensimmäistä kertaa I Love Me messuilla. Ei sieltä mitään hirveää määrää lakkoja ja muuta tarttunut mukaan. Koitan muistaa/ehtiä ottaa niistä kuvat tässä viikonlopun aikana ja tehdä oman postauksensa.

Hyvää viikonloppua

6 kommenttia:

 1. Mä niiiiin rakastan tuota lakkaa, vaikken sitä (vielä) omistakaan :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Livenä se on vielä paaaaljon kauniimpi! :)

   Poista
 3. Voi että on ihana lakka! Hitsi, kun sais jotenkin tekstuuripinnan rakennekynsillekin, niin olisin ihan myyty. Taisiis voihan sen tekstuurin valmiiden raksujen päälle laittaa, mutta olisi ihanaa kun se sitten kestäisikin :'D Mutta tosi kiva blogi sulla, liityin lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl harmi ettei tekstuuri pysy kauaa hyvänä rakennekynsien päällä :/ Ei se pysy hyvin geelilakankaan päällä. Oi, kiitos hirmu paljon ja tervetuloa vaan!! :>

   Poista

Kiitos kommentista❤️