tiistai 28. lokakuuta 2014

Halloween-kynnet

Löysin Sonnelasta joskus ohjeen Halloween aiheisiin veriroiske -kynsiin mitkä on tehty splatter tekniikalla, eli pillillä (arvatkaas mitä vahingossa kirjotin ensin pillin tilalle xD, meinasin tukehtua kun huomasin). Halusin ehdottomasti kokeilla tätä tekniikkaa ja tehdä omat veriroiske -kynnet. Puhaltelin pillillä kurkkuni kipeäksi, koska se lakka ei vaan yksinkertaisesti välillä tullut ulos siitä pillin suusta. Näissä oli aika moinen siivoaminenkin. Onneksi ei kuitenkaan sormet värjäytyneet punaisiksi niinkuin vähän pelkäsin.


Nimettömään yritin väkertää vampyyrin hampaat. Ei ihan onnistunut. Noi näyttää kyllä paljon enemmän joltai pupun korvilta kuin hampailta. Meinasin putsata kynnen ja tehdä uudestaan, mutta en vaan millään jaksanut. Joten ihan sama :D


Käytetyt lakat:
OPI - Lost on Lombard
Essie - Blanc

10 kommenttia:

  1. Hah, olisi ollut kyllä aikas mojova kirjoitusvirhe :D Mutta hienot kynnet tuli, eikä hampaissa ole mitään vikaa! :)

    VastaaPoista
  2. Mää jo kerkesin miettiä, että miten puput liittyy halloweeniin... :D

    VastaaPoista
  3. Näähän on just hyvät halloween kynnet! ^.^

    VastaaPoista
  4. Mut hei, voin kertoa että puput on aika pelottavia, kun ne sille päälle sattuu (eli mulle meni noi pupukorvat läpi ihan täysillä :))! Kiva kun muut tekee hienoja roiskekynsiä niin voin vain ihailla niitä eikä tarvitse itse siivota jälkiä, hihii!

    VastaaPoista
  5. Mulle tulee mieleen noista muista kynsistä Dexter, joten onko nämä sitten Dexterjänöjussi kynnet? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietinki joku päivä et näist tulee mielee joku tv-sarja, mut en millää saanu päähän et mikä :D Dexterhän se! Mut onko kysees sit Dexterin tyyliin toimiva teurastajapupu vai Dexterin teurastama pupu? :DD hahahaa!

      Poista

Kiitos kommentista❤️