perjantai 3. lokakuuta 2014

Livbox: lokakuu 2014

Tämän kuun Livboxissa teemana on Roosa nauha ja rintasyöpä. Boxin väri on ihanan vaaleanpunainen sekä myös kaikki tuotteiden pakkaukset ovat vaaleanpunaisia. Älyttömän hyvä ja söpö idea!

Boxi sisälsi:

OSIS+ Glamination -hiuskiinne
Voimakas kiiltokiinne antaa kampauksiin kuin kampauksiin upeaa pitoa ja kiiltoa. Jättää hiukset pehmeän samettisiksi ja helposti käsiteltäviksi.

ACO FACE young -päivävoide
Mattapinnan jättävä päivävoide on kevyt ja tehokkaasti kosteuttava voide. Salisyylihappo ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä ja ihohuokostten tukkeutumista. Mikropartikkelit imevät ylimääräistä rasvaa jättäen ihon mattapintaiseksi, sileäksi ja raikkaaksi.

BC OIL MIRACLE Rose oil hair & scalp shampoo
Shampoo sisältää damascena-villiruusuöljyä. Se hemmottelee ja kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa kietoen ne kevyen pehmeään huntuun. Micro-emulsion-teknologia loihtii hiuksista välittömästi sileät ja kiiltävät tekemättä niitä raskaiksi.

BC OIL MIRACLE Rose oil -hoitoöljy hiuksille ja hiuspohjalle
Tämäkin sisältää damascena-villiruusuöljyä. Monipuolisen öljyn koostumus rauhoittaa ja ravitsee hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niitä raskaiksi. Voidaan käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönausta tai kuivien hiuksien viimeistelyyn.

LUMENE Arctic Sand - vaaleanpunainen kynsilakka
Lumene Arctic Sand -kynsilakoissa on hiekkaisen karhea mattaefekti ja kauniin heleä Roosa nauha -sävy on omistettu rintasyövän vastaiselle taistelulle. Lakan kimmeltävä hohde ja hiekkainen mattaefekti tekevät kynsimeikistä upean näyttävän.

Tämä kuun boxi oli kyllä tosi kiva ehdottomasti tuon kynsilakan takia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️