perjantai 3. lokakuuta 2014

Love.Angel.Music.Baby. & DS Classic

Mä oon niin umpirakastunut lakkaus ja koristelutyyliin missä nimetön ja keskisormi ovat erilaiset kuin muut kynnet, mutta keskenään kuitenkin samanlaiset. Te tuutte näkemään täällä sellasia kynsiä vielä ihan kyllästymiseen asti ;D Yritän kuitenkin aina välillä lakata kynsiäni jotenkin muullakin tavalla ;)

En ollut ihan varma olinko jo lakannut OPIn Love.Angel.Music.Baby. lakalla, joten päätin lakata sillä. Mietin pääni puhki mitä laittaisin sen kaveriksi. Päädyin OPIn DS Classiciin, siirtokuviin ja niiden väreihin sopiviin niitteihin. En kyllä yhtään muista koska viimeksi olen DS Classicilla lakannut. Siitä on tooooosi pitkä aika. 

Nimettömän siirtokuvassa oleva pikku perhonen on hirmu söpö! Harmi vaan, että mulla on enään yksi tollanen perhosen sisältävä decali jäljellä. En oikein tiedä mihin sen voisi käyttää. Laitoin nimittäin joskus yhden ylösalaisin kynnelle ja huomasin sen vasta sitten, kun kuva oli jo tarranut kunnolla kiinni kynteen. En pystynyt mitenkään pelastamaan sitä, voi parkaa. Ylösalaisin oleva kuva kyllä häiritsi sen verran paljon, että putsasin siitä kynnestä lakat pois ja tein uudestaan.
Käytetyt lakat:
OPI - Love.Angel.Music.Baby.
OPI - DS Classic

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️