maanantai 20. lokakuuta 2014

Messuostoksia

Olin tänä vuonna ekaan kertaa I Love Me -messuilla. Kysyin avomieheltä vähän vitsillä, että voitasko mennä sinne ja mun yllätykses se suostu heti. Odotin ihan et se kieltäytyis samantien! Lähdettiin perjataina heti aamulla ajamaan kohti Hesaa. Messuilla oltiin loppujen lopuksi vain hiukan yli kaksi tuntia (huimaa, tiedän). Hirveetä määrää lakkoja ei mukaan tarttunut. Ostettiin niitä kahdesta eri myyntipisteestä, toinen oli Cesars Shop ja toinen NailCity. Cesars Shopin pisteessä pyörin kyllä kaksi kertaa :D. Kynsijuttujen lisäksi mukaan tarttui neljä pussia Forsman teetä.


Cesars Shopista: Better Not Waste, Miss You-niverse, Pure, 091, leimasin

Dollish Polishin Better Not Waste mun piti tilata Cesars Shopin nettikaupasta silloin heti, kun niitä tuli myyntiin. En kuitenkaan kerinnyt ostaa ennen kuin ne loppuivat.

OPIn Miss You-niversen nappasin mukaani 9€ korista kassajonossa seisoessani.

OPIn Pure maksoi siellä vain 15€! En ole aikasemmin tätä ostanut, koska pelkäsin mun mahtavalla tuurilla saavani keltapohjaisen lakan. Tätä on ollut liikkeellä kirkkaalla pohjalla ja virheellisenä keltaisella pohjalla. Vähän kyllä epäiröin messuilla ostanko tämän vai en. Oli kuitenkin niin halpa, että ajattelin sen olevan ihan se ja sama minkä värinen pohja siinä on. Kassalla mulle sit sanottiin, että tässä onkin kirkas pohja ihan niin kuin kuuluukin. Hiukan hienoo! Ajattelin, että myyvät halvalla keltapohjaiset pois. Cesars Shopin nettikaupaan on myös tullut erä Purea kirkaalla pohjalla ja hinta näytti olevan 14,25€. Eli äkkiä sieltä ostamaan, jos et tätä lakkaa vielä omista ;)

Kagan geelilakassa on todella tummansininen pohja ja paljon sinistä sekä violettia kimallusta.

"Löllö" -leimasimen oon halunnut jo vaikka kuinka kauan! Kerran oon joskus aikoja sitten kokeillut leimaamista Konadin normaalilla leimasimella ja ei onnistunut millään. Hermot meni. Jos tällä olis vähän helpompaa.

NailCitystä: Vespa, Noir, Neely(?)

NailCityn pisteeltä lähti mukaan kolme Zoyaa. Pixie Dust tekstuurilakat Vespa ja Noir, sekä mintunvihreä creme. Mä en oo ton mintunvihreän nimestä ihan varma. Pohjassa lukee vain "mini". Googletin hiukan ja se on ehkä Neely, mut täytyy varmaan pistää kysely sähköpostilla menemään NailCitylle. Olis meinaan kiva tietää.


Lopuksi vielä teet. Kaikkia muita on maistettu jo paitsi tuota kissa teetä. Joulu Rooibos on ehdottomasti parasta! Käytiin messujen jälkeen Vantaan Jumbossa ja jätettiin tietty messuostokset autoon. Pari tuntia oltiin Jumbossa ja voi vitsit ku auto tuoksu hyvälle sen jälkeen! Oven ku avasi ni vastaan tuli älyttömän ihana teen tuoksu. Nam!

10 kommenttia:

 1. Kiitti Opi-vinkistä. Joutui hetimiten käydä nappasemassa sen ostoskoriin Cesarsilta :)

  VastaaPoista
 2. Appelsiini-chili rooibos kuulostaa ihanalta! :o Munkin pitää etsiä tuota ihan ehdottomasti jostakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi jännän makusta. Siin on sopivasti pientä tulisuutta ton chilin takia. Kannattaa ostaa jos jossain siihe törmäät :)

   Poista
 3. Ikivääritee kuulostaa tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️