keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Minty Madness

Tilasin Etsy.comista kaksi Polish Me Sillyn lakkaa. Toinen lakoista on Minty Madness, jonka esittelen teille tänään. Se pääsi kynsille samana päivänä, kun lakka löysi tiensä mun postilaatikkoon. 

Minty Madness on älyttömän hauska lämpötilan mukaan väriä vaihtava indiekynsilakka. Tämä lakka on kylmässä mintunvihreä ja lämpimässä valkoinen. Pitkissä kynsissä näyttäisi tosi kivalle, kun kynsien vapaan kasvun alue on valkoinen, mutta muuten kynsi on minttu. Mulla ei ole ihan niin pitkät kynnet että selkeetä värieroa olisi. Lakassa on myös eri kokoisia matta neon glittereitä sekä pienen pientä mintunvihreää glitteriä.

Lakan kuvaaminen oli melko haastavaa, koska piti olla tosi nopea. Nimittäin mulla oli sormet ihan umpijäässä just sillon kun tätä kuvasin :D Upotin siis sormia kuumaa vettä sisältävään muumimukiin ja kerkisin muutaman kuvan ottaa ennen kuin lakan väri taas muuttui mintuksi. En edes kerinnyt kuivaamaan sormista vettä pois, joten kuvissa ne on nyt sitten ihan märät. Kokeilin kyllä, mutta siinä ajassa kun sain sormet kuivattua, oli lakan väri jo muuttunut. Eli aika super nopee sai olla! Oli muuten aika hauskaa päivän mittaan huomata kuinka lakan väri muttui esim. kuumasta teemukista kiinni pitäessä mintusta valkoiseen.Kylmä

Lämmin

ja molemmat

Minty Madness on aivan ihana! Tykkään hirmu paljon! Mitäs mieltä ootte ja onko teillä itsellänne väriä vaihtavia lakkoja?

10 kommenttia:

 1. Ihana :3 Joitain lakkoja on, harmi vaan jos ne menettää tehonsa n. vuodessa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hei mitä ihmettä, oikeesti :o?

   Poista
  2. Joo, osassa käy niin, että ne ei muutu enää :/ Cracklet tekee samaa. heitin kaksi avattua cracklelakkaa pois (CG), kun ne oli ns. kuivaneet. Ei liikkunut pullossa suuntaan tai toiseen vaikka ravisti.

   Poista
  3. Täytyy käyttää siis usein enne ku menee "pilalle". Tää on kyl hieno ilman sitä värin muutostakin :) Mulla on muute kans menny OPIn valkone crackle pilalle just tollai! Olin ehkä kaks kertaa sitä käyttäny :/

   Poista

Kiitos kommentista❤️