torstai 13. marraskuuta 2014

Eilen hopeaa, tänään kultaa

Mun mies on jo ties kuinka kauan halunnut, että lakkaisin kynnet mustalla ja kultasella. En oo oikeen lämmennyt ajatukselle aikasemmin, kunnes se taas siitä mainitsi jonkun sadannen kerran. Oli sitten pakko toisen mieliksi lakata :D Mut hei, mä tykästyin tähän väriyhdistelmään tosi paljon ja aion joskus uudestaankin lakata samoilla väreillä! Kannattaa kuunnella niitä miehiäkin joskus kynsilakka jutuissa!

Lakkasin kynnet ensin OPIn Love.Angel.Music.Baby lakalla (mun ainut kullan värinen lakka, jos sitä kultahippua ei lasketa) ja keskisormeen+nimettömään lakkasin kelmuttamalla mustaa. Olen aina kelmuttanut siten, että lakkaan vaaleampaa lakkaa alle ja sen kuivuttua tummempaa päälle ja äkkiä kelmupallerolla painellut kynttä, jolloin osa päällimmäisestä lakasta jää kelmuun. Seuraavaksi voisin kokeilla sitä toista tapaa missä tummempi lakka töpötellään kelmulla vaalean päälle. Kumpi on teidän mielestä helpompi ja kivempi tapa? Muihin kynsiin laitoin vielä mustat niitit ja valmis!


Mä muuten pohdein tolle kelmutukselle hyvää tunnistetta niin kauan, etten enää ollut edes varma miten koko kelmu sanotaan tai kirjotetaan :D Meinasin tonne tunnisteet kohtaa kirjottaa kemluimu, kemlumutus ja ties mitä muuta erittäin järkevää. Nytki jouduin sata kertaa tarkistamaan, että varmasti kirjotin oikein ku aivot ja kieli meni ihan somluun solmuun.


Käytetyt lakat:
OPI - Love.Angel.Music.Baby
Essie - Licorice

12 kommenttia:

 1. Onpa nätit! :)
  Mä en oo koskaan ajatellut kummin päin kelmuttelen. Mutta jos nyt sanoisin, niin peittävämmällä kelmuttelisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon huomannu et aika monessa blogissa lakkaa on töpötelty kelmulla siihen toisen lakan päälle.

   Poista
 2. Oih kun on kauniit! Vitsit tuo kelmutustekniikka näyttää upeelta näiden värien kanssa! Ja hahhaa, mäkin jo jäin ton tekstin takia miettimään, että olikohan se kemlu vai kelmu :D Todella helposti kielen solmiva sana siis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Hahah mä mietin sitä välil vieläki :DD

   Poista
 3. Nää on ihanat ♡ Luulin ensin, että oot leimaillut keskisormen ja nimettömän ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)♥ Leimailu on bebasta, joten sitä täällä tuskin tullaan hetkeen näkemään :D

   Poista
 4. Nämä on nätit ! :)
  En näköjään ole ainoa jota on painiostettu yhdistämään lakkaukseen musta ja kulta, täällä se tosin oli täti eikä poikkis. :D

  VastaaPoista
 5. Heh mä niin samastun tuohon kelmupohdintaan. Mikä tahansa sana jos sitä hokee tarpeeksi kauan niin alkaa kuulostaa tosi oudolta. Ja mä oon vielä kieliammattilainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika usein seki riittää et vaa miettii jotai sanaa vähä enemmä ku normaalisti :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️