perjantai 21. marraskuuta 2014

Frozen snowflakes

Vaikka nyt ei lunta missään näykkään (ainakaan täällä) tein lumiset kynnet. Tänään nimittäin tuli postissa innolla odotettu monen arkin lumihiutale siirtokuvat. Oli pakko saada niitä heti kynsille lumen puutteesta huolimatta. On tuolla ulkona kyllä tosi ankeeta ilman lunta! Ei meinaa katuvaloista ja auton valoista huolimatta nähdä yhtään mitään. Ihmiset hyppii tummissa vaatteissaan autotien yli ihan miten sattuu ja tietty vielä ilman heijastimia. Todella kiva ajaa autoa, kun koko ajan pelkää jonkun jäävän alle. Voisin kirjottaa tähän vielä vähän paaaljon lisää samasta aiheesta, mutta jätetään isompi avautuminen nyt väliin ja mennään niihin kynsiin.

Jos joku ihmettelee, niin sormissa oleva töhnä on sitten kynsinauhaöljyä. Ei ollut näköjään imeytynyt kunnolla ennen kuvien ottamista. Ilman öljyä olis hävettävän kuivat ja valkoset kynsinauhat, joten öljyset on huomattavasti kivemman näköset :D


Ostin Mimosan Helmerin tyhjennystalkoista Dollish Polishin älyttömän kauniin vaaleansinisen lakan juurikin yhditettäväksi lumihiutale siirtokuvien yms. kanssa. Lakassa on tosi nättiä pientä shimmeriä ja minikokoisia glittereitä. Tietenkään ne ei näissä kuvissa kynsillä näy. Sain kuitenkin napattua lakkapullosta yhden kuvan missä ne hiukan näkyy. Lakka peitti kolmella ohuella kerroksella hyvin. Päälle vielä hiutaleet ja valmis!



Käytetty lakka:
Dollish Polish - Frozen

Hyvää viikonloppua 
Toivottavasti sitä lunta pian sataisi!

10 kommenttia:

  1. Ihanat hiutalekynnet! Mä tein sattumalta samalla teemalla just kynnet :). Tänne tipahti lumi eilen jostain, mutta kai se sulaa taas alkuviikolla pois.

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet, ja tosi upee lakka tuo Frozen! Itku sentään, pitääkö tuokin nyt itselle metsästää :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miulla oli samanlainen, mutta eri merkiltä nimeltään Let It Go- joten Frozen sai lähteä. :D

      Poista
    2. Haha ;DD Oon kesäst saakka ettiny hienoo vaaleensinistä lakkaa ja vihdoin sen löysin, kiitos sun tyhjennystalkoittes ;>

      Poista
  3. Onpa kauniit lumihiutalekynnet! Itsekin meinasin tällä viikolla jossain kohtaa samantyyliset väkerrellä #ablecaw14-haasteeseen. :) Tosi kiva blogi sulla muutenkin, jäin lukijaksi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️