keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Holy Diver

Nyt vihdoikin lakkasin kynnet Dance Legendin Holy Diverillä joka on todella kaunis turkoosi holo. Aika varovasti sai kyllä lakkaa levittää, koska se kaljuuntui tosi helposti. Kahden lakkakerroksen jälkeen toiseen pikkurilliin jäikin aika iso kalju kohta mikä näkyy tietyssä kulmassa. Mutta koska tiesin tekeväni koristeluja Holy Diverin päälle, en antanut kaljun kohdan häiritä. Jos olisin jättänyt kynnet koristelematta, olisin lisännyt kolmannen kerroksen.

Kuvissa mun iho on aika keltainen. Yritin vähän muuttaa kuvien värejä ja sen seurauksena ihosta tuli sininen :D Eli annoin olla sit keltaisena. Muutin myös hieman kuvakokoa isommaksi. Aikasemmat vaakasuunnassa olevat kuvat huomasin kauhean pieniksi.


En ymmärrä miksen ole aikaisemmin tällä lakannut! Joudun ehkä tilaamaan lisää Dance Lengendin Wow Prism kokoelman hololakkoja. 


Holy Diverin päälle lakkasin OPIn Black Spotted öljylakan. Lakka on vähän samanlainen kuin crackle lakat, mutta halkeamien sijaan Black Spottediin tulee reikiä. Tällä kertaa onnistuin lakkaamaan öljylakalla siten ettei siihen tullut kauheita halkeamia (joskus nimittäin sellasia tulee, varsinkin jos on liian paksu kerros lakkaa). Johtuiskohan siitä, että pistin päällyslakan ensin Holy Diverin päälle ja siihen lakkasin Spottedin? En tiedä. 

Holy Diver muutti väriä tuolla alla jonkin verran turkoosista mintunvihreään. Aika hauskaa. Black Spottedilla ei kyllä saa hirveen pitkäkestoista lakkausta aikaan, koska seuraavana päivänä se kuoriutui kynsien kärjistä pois. Tyhmää. Tykkäsin kynsistä silti tosi paljon!

Käytetyt lakat:
Dance Legend - Holy Diver
OPI - Black Spotted


Mitä mieltä ootte kuvien koosta? Onko koko parempi tässä postauksessa vai edellisissä?

8 kommenttia:

 1. Vähänkö toi Holy Diver sopii hyvin Black Spottedin kanssa, nää on ehkä hienoimmat sillä lakalla (Black Spotted) tehdyt kynnet, mitä oon nähnyt! Itellä ei ole kumpaakaan noista, mutta Black Spottedia olen aina halunnut kokeilla ^___^

  VastaaPoista
 2. Hieno efekti tuolla öljylakalla ja upeat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kunha siihe ei vaan tuu halkeamia! Kiitos (:

   Poista
 3. Ää mun pitää löytää toi Black Spotted jostain, niiin ihana! <3

  VastaaPoista
 4. Onhan toi Holy Diver kyllä kaunis! ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️