maanantai 22. joulukuuta 2014

Geelilakkaus kultaisella glitterillä

Alko taas kynsistä kulmat napsumaan poikki sen verran hätäseen, että päätin lakata kynnet vaihteeksi geelilakoilla. Geelilakan paksu ja kova kerros hiukan antaa omalle kynnelle suojaa. Lakkasin kynnet kuitenkin sen verran vaalealla, että päälle voi helposti lakata ihan kynsilakalla geelilakan paistamatta läpi. Meinasin ensin lakata kynnet pelkästään läpikuultavalla Babydoll Pinkillä. Muistin kuitenkin etten ole kokeillut vielä Sensationailin kultaista glitteriä ja tein sillä glitterliu'un kynsieni kärkiin.


Gold Glitterissä on ihan pientä kullan väristä glitteriä ja hologrammisia hippusia seassa. Holohippusia on kuitenkin todella vähän. Ihan parilla kynnellä niitä huomasin muutaman. Näitä kuvia jos katsoo tooosi tarkkaan, näkyy pari pientä holohippusta punaisena etusormessa ja nimettömässä.


Käytetyt geelilakat:
Sensationail - Babydoll Pink
Sensationail - Gold Glitter


                                                                ******************

Joku ehkä varmaan saattaa muistaa mun parin viikon takaset valitukset mun surkeista valoista. Jos ei muista, voi muistia käydä virkistämässä täällä :D. Sain hyvän vinkin ja linkin parempiin lamppuhin eli led päivänvalolamppuihin. Mies tajusi, että nuo lamput sopii mun jo olemassa oleviin surkeisiin valoihi ja tilattiin kokeiluun pari lediä. Jos ne ei toimisikaan hyvin mun valoissa, ostettais ihan kokonaan uudet valot. Perjantaina lamput sit tuli postissa ja tietysti heti kokeiltiin niitä. Mun piti ottaa ennen ja jälkeen kuvat molemmilla valoilla, mut mies oli nopeempi ja kerkis nappaamaan toisesta valosta lampun sisältä pois ennen kuin itse ehdin edes kameraa käteeni ottamaan :D. Joten molemmissa kuvissa on vaan yksi valo, oikeesti mulla on niitä siis kaks eli teltan molemmilla puolilla oma.


Ihan hiukee ero! Ylempi kuva on vanhalla lampulla ja alempi kuva uudella ledillä. Kuvat on molemmat otettu kameran automaattiasetuksella, eikä kuvia oo mitenkään muokattu koneella. Nyt kuvista tulee kyllä huomattavasti paremman väirisiä ja laatuisia! Joten iso kiitos vinkistä Bunnytailnails.

4 kommenttia:

  1. Kulta on kivan erilainen kärkilakka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kiva jos ei halua mitään kauheen silmiin pistäviä kynsiä, mut kuiteki jotain pientä kimallusta (:

      Poista

Kiitos kommentista❤️