tiistai 23. joulukuuta 2014

Ruby Pumps

Vihdoinkin kynsille pääsi the joululakka eli China Glazen Ruby Pumps. Sillä lakkaan kynnet kerran tai pari jouluna ja sit se taas makaa Helmerissä vuoden odottamassa vuoroaan. En millään meinannut keksiä koristeluja lakalle ja meinasin jo jättää sillä lakkaamisen välistä tänä vuonna. Oikeesti pari viikkoa pohdein jotain kivaa koristelua.


Muutamassa blogissa oon nähnyt lakkauksia missä on single chevron kynsivinyyleillä rajattu samaa kynttä kahteen kertaan ja käytetty useampaa eri lakkaa. Tilasin CesarsShopin alesta ihanan OPIn My Voice is a Little Norse glitterlakan ja halusin kokeilla sitä yhdessä Rubyn kanssa. Lakkasin nämä niiden eilen esittelemieni geelilakkojen päälle. Eli nimettömään ja keskisormeen lakkasin ensin OPIa kynsivinyylillä rajaten, kun se oli kuiva laitoin päälle kerroksen pikakuivattajaa ja sen kuivuttua vinyylillä rajaten lakkasin Rubyn siihen päälle. Muihin kynsiin noukein OPIn I Snow You Love Me lakasta noita upeita pyöreitä hologrammisia glittereitä. Oon omistanut kyseisen glitterlakan jostain kesän alusta asti ja nyt sitä on kynsillä vasta toista kertaa. Hupsista.


Käytetyt lakat:
Sensationail - Babydoll Pink
China Glaze - Ruby Pumps
OPI - My Voice is a Little Norse
OPI - I Snow You Love Me

Tosi kiva muuten, että nyt on satanut lunta maahan ihan kunnolla jee! Aikasemmin ei tuntunut yhtään joululta vetisen ja mustan kelin takia. Nyt kun on lunta joka puolella on paljon valoisampaa ja mukava katsella ikkunasta ulos. Eilen ehkä jo hiukan aloin tajuamaan, että se jouluaatto on ihan just. Normaalisti oon odottanut joulua syksystä saakka ihan intoa piukassa. Tänä vuonna laitoin koristevalot ja kaikki joulukoristeetkin myöhemmin mitä koskaan, eipä niitä silti paljoa olekaan. Yleensä mä oon se kenellä on valot ja koristeet ensimmäisenä ja oon myös se ketä ottaa kaikki joulukamat pois viimisenä :D. Yleensä niistä saa kuulla jopa valituksia, kun liian aikaisin kaikki laitan ja johonkin melkee helmikuulle asti niitä oon joskus pitänyt. En vaan jaksa kerätä niitä pois ja ne on niin kivan näkösiäkin.

Ihanaa joulua!

4 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️