maanantai 8. joulukuuta 2014

Sinistä ja valkoista

Nyt on sitte viritetty valkosta kartonkia kuvaustelttaan, eikä oikeastaan mitään tapahtunut kuvien taustan värissä :D. Kokeilin myös mustaa taustaa, mut mun valot on sen verran heikot ettei kuvista tullut lainkaan tarkkoja vaan ihan sumeita ja tosi tummia. Tällä hetkellä mulla on siis Verkkokaupasta ostettu valokuvausteltta minkä mukana tuli valot. Ne valot muuten kuumenee ihan tajuttoman paljon ja kerran poltti teltan seinään ruskeen pyöreän läntin vaikkei se lamppu edes ollut kiinni teltan kankaassa. Täytyy olla super nopea kuvia ottaessa ja välillä sammuttaa valot, että ne hiukan jäähtyisi. Noiden paketin mukana tulleiden valojen lisäksi oon laittanut teltan päälle Ikeasta ostetun surkean spottivalon. Eli seuraavaks pitäis metsästää uudet lamput! Onko teillä jotain hyviä ehdotuksia?

Mut mennään niihin kynsiin. Eli lauantaina juhlittiin Suomen itsenäisyyspäivää ja pitihän sen takia kynnet lakata sinisellä ja valkoisella. Mulla oli tosi paljon ideoita ja mietin pääni puhki et minkä niistä toteuttaisin. Päädyin toteuttamaan kuivan sudin tekniikalla tehdyn lakkauksen (distressed). Hetki ennen kuin aloin lakkaamaan kynsiä, muistin kuitenkin tämän tutoriaalin mihin joskus törmäsin ja tallensin kirjanmerkkeihin. Halusin kokeilla miten tuo onnistuisi ja kaivoin esiin viuhkasiveltimen.


Näitä kynsiä oli kyllä tosi hauska ja helppo tehdä! Ensin lakkasin alle GinaTricotin valkoisen lakan (minkä tulen luultavasti kaatamaan tyhjentyneeseen Essie pulloon tuon GT:n kamalan ohuen sudin takia!!!), viuhkasiveltimellä tein Essien Butler Pleasella nuo raidat (otin sinistä siveltimeen aika vähän kerralla, koska tarkoitus oli, että valkoinen näkyisi alta kunnolla) ja lopuksi sudein sinne tänne China Glazen Glistening Snowta pientä kimallusta tuomaan.


Käytetyt lakat:
GinaTricot - White
Essie - Butler Please
China Glaze - Glistening Snow

8 kommenttia:

 1. Tosi kivat! :) En oo itekään koskaan kokeillut viuhkalla koristella vaikka videoita/tutoja/kynsiä olenkin nähnyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :)! Kannattaa kokeilla, oli kyl tosi helppoa :)

   Poista
 2. Nätit kynnet! Luulin eka, että niissä on sinistä cracklelakkaa :).

  Mulla on tällainen kombinaatio valaistuksessa (ei kuumene kun on led eli voi laittaa vaikka kiinni telttaan ja valoa piisaa mustallekin taustalle plus helppo kohdistaa haluttuun kohtaan)

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00231345/

  http://www.valotorni.fi/product/16707/paivanvalolamppu-5w-led15-smd-gu10-cw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näyttää kyl ihan cracklelakalle :D!

   Ikean lamppuja oonki kattellu! Täytyy varmaan sieltä hakea.

   Poista

Kiitos kommentista❤️