torstai 18. joulukuuta 2014

Tähtitaivas ja lunta

Oon aina ihallut kaikkien tekemiä mahtavia galaksikynsiä, mutta en itse ole niitä kokeillut hirveän työn takia. Muutama viikko sitten näin Anniinan tekemät upeat galaksikynnet mitkä on tehty vain kahdella lakalla: mustalla ja Essencen Icy Fairyllä. Oltiin miehen kanssa jo syksyllä päätetty lähteä käymään Tuurissa jouluostoksilla, joten katsoisin Icy Fairyä sieltä. Käytiin Tuurissa sunnuntaina ja just sopivasti perjantaina oltiin Tuurin Essence-hyllyä täydennetty huikeella määrällä uusia tuotteita. Ja olihan se Icy Fairykin siellä, jee!


En halunnut ruveta ihan täysin matkimaan, joten keksin kynsiin vähän koristeluja. Ensin lakkasin kynnet Essien Licoricella, päälle laitoin kerroksen Icy Fairyä ja kuorrutin kaiken vielä Color Clubin Si Vous Please lakalla. Tuurista löytyi myös kauan haluamani Sally Hansenin I Love Nail Art -koristelukynä valkoisena ja pitihän sitäkin heti päästä kokeilemaan. Tein kynsien kärkiin kynällä lumihankea. Koska kynän väri on vesiliukoista, pehmensin lumihankien reunaa vähän kostealla topsipuikolla. Lopuksi vielä noukein hopean värisiä tähtiä Yes Loven glitterilakasta missä on tähtien lisäksi hopeita kuun mallisia glittereitä ja pientä holohippusta.

Nyt kuvia katsellessa täytyy kyllä todeta, että ehkä Si Vous Please oli kuitenkin vähän liikaa. Vai mitä mieltä te ootte? Kamerakaan ei millään olisi halunnut tarkentaa kynsiin kauhen glitteri määrän vuoksi :D. Suurin osa kuvista oli ihan mössöä.


Käytetyt lakat:
Essie - Licorice
Essence - Icy Fairy
Color Club - Si Vous Please
Yes Love - L04
+ Sally Hansen Nail Art Pen - White

8 kommenttia:

 1. Ei ole mikään liikaa näissä, tosi upeet ja aivan ihanan talviset! Tulee oikein kunnon talvi mieleen näistä, ja hetkeksi jo unohtaa tuon pimeyden ja rumuuden ulkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon ihanasta kommentista♥ Täällä satoi eilen päivällä lunta ihan kunnolla ja illalla sit sato tietty vettä :/

   Poista
 2. Onpa kiva tuo Essence, pitääpä etsiä täältä Turusta paikka josta noita saisi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähä harmi, ettei noista Essencen lakkoja saa kovin monesta paikasta. Joissain Halpa-Halleissa sitä ainaki on Tuurin lisäks.

   Poista

Kiitos kommentista❤️