maanantai 26. tammikuuta 2015

Cosmos

Ja lisää kokeilemattomia lakkoja kynsillä. Tällä kertaa vuorossa älyttömän kaunis sininen holo Picture Polishilta eli Cosmos.


Alunperin ajattelin laittavani Cosmoksen päälle valkosia lumihiutale siirtokuvia, mutta muistinkin et mulla olemassa irtoglittereissä hopeita hologrammisia salmiakkihileitä. Hylkäsin siis siirtokuvat ja asettelin salmiakkihileitä kahdelle kynnelle kukan/lumihiutaleen muotoon.


Kokeilin taas pitkästä aikaa ottaa kuvia mustalla taustalla ja niistä tuli huomattavasti parempia kuin valkoisella taustalla. Otin näistä kynsistä kuvia siis kummalakin taustalla ja valkoisen taustan kuvat ei onnistunut lainkaan. Ihon väri oli kaikissa kuvissa ihan kummalisen punainen ja kynnet kamalaa mössöä. Aika jännää. Vanhoilla valoilla musta taustaiset kuvat ei onnistunut ollenkaa. Ne  valot oli sen verran surkeet. Täytyy jatkossa ottaa kuvat kummalakin taustalla ja kokeilla kumpi väri on parempi ja kummat kuvat onnistuu.


Ja pitihän tottakai vielä kokeilla Cosmosta mattana. Ensin mattasin kaikki muut kynnet paitsi ne missä on salmiakkihileitä. Vähän aikaa olin näillä kynsillä ja rupesin miettimään miltä glitterit näyttäis mattana :D. Eli lopulta mattasin kaikki kynnet. Tää on nyt taas sellanen tilanne, etten osaa päättää kummasta versiosta tykkään enemmän. 


Kiiltävä vai matta?

12 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️