torstai 1. tammikuuta 2015

Joulukuussa ostettuja

Nyt olis taas aika esitellä mihin kaikkiin kynsijuttuihin sitä on rahaa tullut käytettyä kuukauden aikana. Piti tehdä postaus eilen, kun oli vielä joulukuu mutten millään kerinnyt. Jos kuvat olisi ollut valmiina koneella vaan tänne laitettavaksi, olisin ehkä ehtinytkin. Mut ei, ne oli kamerassa vielä.


11 kynsilakkaa on tarttunut mun mukaan tai klikattu ostoskoriin. Netistä tilaaminen on ihan liian helppoa. Näiden omien lakkojen lisäksi ostin äitille muutaman lakan joululahjaksi: pari Essenceä ja tuon saman Picture Polishin minkä itsellenikin ostin.

Headphones On! | Hey, Nude! | Absolute Pure | Icy Fairy | Magic Saphir | Snow | Cosmos | My Voice is a Little Norse | Poinsettia (H) | Royal Chapel | Million Dollar Dream

Mavala ja Essencen lakat on ostettu Tuurista. Sieltä ostin myös Sally Hansenin koristelukynän, mutta siitä ei ole nyt kuvaa ku just ne kuvat epäonnistu. Tuurista (ja Sokokselta ensin) ostin kans Duroyn vinopäisen kulmakarvasiveltimen lakkojen siistimistä varten. Hiukan järkytyin siveltimen hintaa. Olin aikasemmin jo ostanut ihan täysin saman siveltimen meidän kaupungin Sokokselta ja se maksoi 9,20€. Tuurissa menin huvikseni kattomaan sivellinhyllyä ja siellä sama sivellin maksoi 5,40€. Pieni ero hinnoissa! Ostin Tuurista itselleni sit varasiveltimen et siinä kohtaa ku vanha hajoaa, ei tarvi hakea Sokoksesta uutta.

Gina Tricot lakka on tietty Ginasta ostettu. Menin hakemaan sieltä varastoon lisää valkoista lakkaa ja sinne oli just samana aamuna tullut uusia lakkoja. Snow oli yks niistä uusista. Siinä on eri kokoisia valkoisia mattaglittereitä. Picture Polishin ja OPIn tilasin Cesars Shopista.

F.U.N Lacquerit tilasin heidän omalta sivultaan. Toimituksessa meni neljä viikkoja ja sit yhden viikon nää jumitti postissa joulun takia. Joulua edeltävän viikon perjantaina kävin katsomassa itellan sivuilta seurantakoodilla missä paketti matkustaa ja huomasin sen olevan Helsingissä. Lähetin miehelle heti viestin et jee mun uudet vauvat tulee jouluksi kotiin. Rupesin suunnittelemaan joulun lakkauksia Million Dollar Dreamilla. Kunnes sit hetken päästä katoin seurannan uusiks (:D) ja tajusin et siellähän lukee "lähetys toimitettu tulliin". Ihanaa. Olin varma etten saa lakkoja uudeks vuodekskaan kaikkien tulliselvittelyjen takia, mut ei ne sit jäänykkään tullin haaviin vaan sain lakat tän viikon maanantaina. Ja lakkasin eilen Million Dollar Dreamilla!


Lakkojen lisäksi tilasin kaikkie erilaisia kynsivinyyleitä Storenvystä. Vinyylit on kahdelta eri myyjältä. Valkopohjaiset (3kpl) on Vinyl It Upilta ja muut Vinyl Quickies -kaupasta. Nyt on taas hetkeksi kaikkia kivoja vinyylejä.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Täytyy kyl tässä kuus vähä vähentää lakkojen ostoa :D

      Poista
  2. Voih mitä ihanuuksia. Kateellisena täällä katselen ja kuolaan ehkä hieman :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️