maanantai 12. tammikuuta 2015

Kiss Me, Freddy

Vuorossa pari viikkoa sitten tehdyt kynnet. Kokeilin ekaa kertaa uusia kynsivinyyleitä mitkä tilasin Vinyl Quickiesilta. Eli tollasia valuma efektin tuovia vinyylejä. 


Alla on pari kerrosta Essencen Kiss Me, Freddy lakkaa mikä pullossa näytti mun mielestä ihan siniseltä, mut kynsillä sit mintulta/vihreeltä. Päälle vinyylit ja Ginan valkoinen lakka. Tosi helppoa ja nopeaa kunhan jaksaa antaa alimmaisen lakan kuivua tarpeeksi kauan. Itse aina laitan pikakuivattajan väliin ja odottelen jotain 15min ennen vinyylien laittoa. Silti joskus aika usein käy niin, ettei lakka olekaan tarpeeksi kuiva ja vinyylin mukana lähtee alempaa lakkaa. Sitä se malttamattomuus teettää.

Yritin joskus varmaan pari vuotta sitten tehdä valuma kynsiä dotting toolilla ja eihän siitä tullut yhtään mitään. Kynsistä tuli ihan hirveet. Ehkä vähän vaikutti se, että lakkojen värit oli niitä kuuluisia kakkalakkoja (toinen taisi olla China Glazen Deset Sun) ja lakkasin kynnet mahallani maatessa sängyllä ja uudet muumilakanat allani :D (tälläsis turhis asiois mul on ihan järjettömän hyvä muisti, muuten se onkin ihan kultakalan luokkaa). Tai sit en vaan yksinkertasesti osannu. En tosin varmasti osais vieläkään, et ei siinä mitään.


Käytetyt lakat:
Essence - Kiss Me, Freddy
GinaTricot - White

12 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet! Ihanan helpoksi on tehty valumakynnet näiden vinyylien kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Oli kyllä tosi helpot tehdä!

   Poista
 2. Ihanat, mäkin haluun noita vinyyleitä ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Nää oli kyl tosi kivat vinyylit

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Kauanko noitten vinyyleitten saapumisessa kesti ja mitä ne makso? :) mäki oon nimittäin ihan toivoton valumaefektin kanssa ja noi helpottais elämää huomattavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^.^ Oliskohan mennyt pari viikkoa, en oo ihan varma. Tässä linkki mistä ostin http://www.storenvy.com/products/7623168-paint-drips-40-count

   Poista
 4. Voi jehna nää on ihanat kynnet! ♥
  Tekis mieli ihan nuolaista näitä xD *slurpsis* xDD

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️