perjantai 16. tammikuuta 2015

Lagoon

Pikalakkaus tällä kertaa. Joku päivä oli noin tunti aikaa lakata kynnet ennen lähtöä (en nyt kuollaksenikaan muista et mihin olin lähdössä, mut kuitenkin :D). Oon varmaan tän kirjottanut täällä jo joku miljoona kertaa, mutta laitetaas nyt taas uudelleen eli kiireessä lakkaan aina jollain tekstuurilakalla, koska ne kuivuu tosi nopeesti. Mulla oli kokeilemattomien joukossa Dance Legendin turkoosi tekstuurilakka Lagoon ja lakkasin pelästään sillä ilman mitään koristeluja.


Lagoon on tosi kaunis vähän metallinen turkoosi tekstuuri. Meinasin saman lakan tilata myös äitille synttärilahjaksi, mutta siinä vaiheessa kun pääsin kassalle oli tätä lakkaa enään yksi kappale jäljellä. Hiukan tuli kiire maksaa et edes tän yhden sain. Annan tän varmaan äitille hoitoon joku päivä ni saa sekin lakata tällä :). 

Mut joo, eli lakkasin tekstuurilla koska ne kuivuu nopeasti. Paitsi tämä. Lagoon kuivu hirveen hitaasti ja tekstuurinen pinta ei meinannut millään tulla esiin. Se pysyi sileänä huomattavasti kauemmin kuin mitkään muut mun omistamat tekstuurilakat. Meinasin jo monet kerrat et täs mun lakassa on nyt jotain vikaa. Lopulta se tekstuurinen pinta kuitenkin sieltä ilmestyi. Hitaasti, mutta varmasti. Muuten lakassa ei ollut mitään vikaa se peitti melkeen heti ekalla kerroksella, levittyi todella helposti eikä siistimistä tarvinnut ollenkaan ja lopputulos kunnon kuivumisen jälkeen oli todella upea.

Hyvää viikonloppua kaikille

4 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️