perjantai 30. tammikuuta 2015

Lakkaostoksia

Mä en kestä. Just edellisen ostopostauksen kommenteissa totesin jollekin, että nyt täytyy vähän himmailla ostoksien kanssa. Mut hupsista vaan, pari viikkoa kommentin jälkeen mun tahmasiin sormiin tarttui neljä uutta OPIa ja viis uutta IsaDoraa, heh. Mä puolustaudun sillä et melkeen kaikki lakoista, yhtä lukuunottamatta, oli alennuksessa/muuten vaan halpa. OPIt makso 10€/kpl, IsaDoran lakoista kaksi oli -50%, yks makso 6€ ja yhden niistä ostin blogikirppikseltä. Eli ihan hyväksyttävää eiks vaan ;).

Lisäks mul on tulossa parit F.U.N Lacquerit, mut ne ei nyt kerinnyt tähän postakseen mukaan. Suomessa lakat kyl on jo. Eilen saapunut Helsinkiin, wuhuu!


Bright Lights, Big Color | My Private Jet | OPI Ink. | Oy-another Polish Joke!
Gold Crush | Autumn Leaves | Vintage Gold | Ipanema Beach | Marzipan

OPIn lakat löysin kaikki 10€/kpl hintaan Porin Sokokselta. Siellä oli hirveesti kaikkia punasia ja pinkkejä OPIn sävyjä alennuksessa ja nämä mun ostamat tais olla ainoot jäljellä olevat kappaleet näistä sävyistä. Aika tarkkaan kyllä sitä laatikkoa pengoin missä nää OPIt oli, hehe.

IsaDoran Gold Crush lakan (6€) löysin sattumalta Anttilasta samalla reissulla, kun käytiin uusi vedenkeitin sieltä ostamassa (mikä sekin muuten oli puoleen hintaan poistopöydässä!!). Mies meni jo kassalle keittimen kanssa ja mä kävin nopeasti kiertämässä kosmetiikan läpi, kun siellä aina on jotain poistomyynnissä. Muutama IsaDoran lakka oli ihan eri paikassa missä muut poistotuotteet, vähän kuin piilossa. Nyt mulla vihdoin on kullan värinen tekstuuri! 
Marzipanin ostin blogikirppikseltä ja loput IsaDorat löysin Prismasta puoleen hintaa poistokorista. Vintage Gold oli myös Prisman poistokorissa, mut luultavasti joku oli vahingossa sen sinne laittanut ku ihan normaalihintainen se kuitenkin oli. 

Mitä näistä löydöistä opimme? No, että aina kannattaa ruokaostoksillakin kiertää kosmettiikka läpi, jos vaikka kävisi hyvä tuuri ja sieltä löytyis jotain kivaa alennettuun hintaan :D. Näistä mun ostamista lakoista tasan yksi (Vintage Gold) oli normaalihintainen! Aika hyvin.


Hyvää viikonloppua! 

4 kommenttia:

 1. Huh miten hyviä alelöytöjä! Autumn Leavesia katselin moneen otteeseen mutta ei se tarttunut mukaan. Samantyylisiä kuitenkin löytyy niin yritän tällä vältellä uusien hankintaa :) Gold Crush on myös harvinaisen hyvä löytö, se on ihana lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerranki löyty lakkoja hyvään hintaan! :)

   Poista
 2. Oi, kivoja ostoksia! Ja itse kyllä kierrän poikkeuksetta aina myös ruokaostoksilla kosmetiikat läpi, ihan vain varmuudeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans ruvennu kiertää aina sillo ku vaan muistan :D.

   Poista

Kiitos kommentista❤️