torstai 15. tammikuuta 2015

Livbox: tammikuu 2015

Vuoden eka Livbox! Nyt oli silkkipaperin väri valkoinen ja laatikossa olevat silput myös oli valkoisia. Ennen silppu on aina ollut mustaa ja kaikkien tuotteiden pakkaukset on sen takia kuorruttunut pienen pienillä mustilla hippusilla ja niistä ei pääse eroon millään, vaikka kuinka pyyhkisi. Onkohan valkosta silppua muissakin tulevissa boxeissa vai vaan tämän kuun boxissa?Boxissa oli seuraavat tuotteet:

LUMENE Ultra sensitive -rauhoittava & kosteuttava naamio
"Samettisen pehmeä, tehokosteuttava naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille aina, kun tarvitaan lisäkosteutusta. Rauhoittaa tehokkaasti ihon ärsytystä, punoitusta ja kuumotusta. Saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Suomalainen mustikkauute ja keramidit kosteuttavat, rauhoittavat ja vahvistavat herkkää ihoa. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa."

CUTRIN Chooz Multivolumizer -monitoimituuheuttaja
"Ainutlaatuinen hiusten monitoimituuheuttaja antaa joustavaa ja pitkäkestoista volyymia, tuuheutta, rakennetta ja joustavaa pitoa kaikenpituisille huiksille. Tuotteessa on UV-, kosteus- ja lämpösuoja."

LA ROCHE-POSAY Lipikar Baume AP+ -voide
"Voide sopii erittäin kuivalle, herkälle ja atopiaan taipuvaiselle iholle. Aqua Posae Filiformis -ainesosan sisältävä koostumus vahvistaa ja tasapainottaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä vastaan ja pitää ihon kunnossa pidempään. Voiteen kutinaa rauhoittava vaikutus tuntuu iholla välittömästi ja miellyttävä tunne kestää pitkään."

RIMMEL BB Cream 9 in 1 -BB voide
"Rimmelin BB-voiteessa yhdistyy 9 ihonhoidollista ja meikillistä ominaisuutta. Voide mm. tasoittaa ihon pintaa, sitoo tehokkaasti kosteutta ihoon, supistaa laajentuneita huokosia sekä häivyttää ja peittää ihon virheellisyyksiä."

PHILOSOPHY The Microdelivery Peel Kit -kuorinta
"kolmen minuutin kaksivaiheinen kuorinta kotikäyttöön on saanut inspiraation ihotautilääkärien vastaanotoilla käytettävistä kuorinnoista. Tehokas mutta hellävarainen viikottainen kuoriva naamio."

Ihan kiva vuoden eka boxi. Nyt ei tullut ainuttakaan heti kokeilematta eteenpäin lähtevää tuotetta. Kaikki tuotteet aion kyllä ehdottomasti testata! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista❤️