perjantai 23. tammikuuta 2015

Rockin' Rainbow Sherbet

Käytiin lauantaina hohtokeilaamassa ja oli ihan super kivaa. Mulla on yks kynsilakka (Dollish Polishin Rockin' Rainbow Sherbet) minkä glitterit loistaa UV valossa. Piti sit ihan huvikseen lakata sillä ja testata toimiiko se muka oikeesti. Kotona kuvittelin jo ottavani kuvia kynsistä keilahallissa, mut ne valot oliki vaan siellä radan puolella minne mennään vasta omalla vuorolla. No en sit ottanut kuvia siellä kynsistä, mut lakka toimi! Kotona geelilakkojen led-uunilla sit vähän leiken ja yritin saada kynsistä kuvia.


Mä en tajua miten tää lakka oli päätymässä mun kirppislaatikkoon?! Äkkiä pois sieltä ja visusti takasin mun Helmeriin muiden lakkojen sekaan!

Lakassa on tosi vaalea, melkeenpä valkoinen, vaaleanpunainen pohja ja siinä uiskentelee neliöitä ja kuusikulmaisia glittereitä monessa eri värissä, sekä valkosia tähtiä ja pienen pientä valkoista glitteriä. Kaikki lakassa olevat glitterit on mattapintaisia. Ennen lakkaamista pidin pulloa pöydällä ylösalaisin jonkin aikaa, että kaikki pohjalle painuneet glitterit lähtisi liikkeelle. Hiukan joutui silti niitä pullosta kalastelemaan. Kynsillä lakkaa on kolme ohutta kerrosta ja alla ihan kirkas geelilakka kynsien vahvistukseksi, eli aika paksulti kaikkea. Alko taas olemaan kynnet sen verran haperot, että piti laittaa geelilakat ennen kuin taas joku kynsi katkeaa.

Ja sitten niihin surkeisiin led-uuni kuviin. Kyllä näistä nyt jonkinlaisen käsityksen siitä saa, et mille lakka näytti siellä keilahallissa vaikka uunin valosta johtuen pullossa ja kynsissä on lilaa ja pinkkiä valon heijastusta.


6 kommenttia:

 1. Mullakin on tämä. Ihana lakka <3 ja en tiennytkään että se loistaa uv-valossa, hyvä tietää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl tosi ihana<3 Cesars Shopin sivuil on kuva mist päättelin eka et tää kiiltää pimees, mut ku se ei toiminu ni ei paljoo jääny vaihtoehtoi :). Mul on toine saman tapane Dollishin lakka ja seki loistaa UV valos!

   Poista
 2. Vautsi, ihana lakka! Vaikka harvemmin jaksan baareissa käydä, niin tällainen olisi kyllä ihan must juttu baari-kierrostakin varten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekös vaa :). Tää ois hyvä kans jos joskus menee lintsin tai jonki muu huvipuisto siihe hupitaloo tai kummitustaloo :D. Niissä on yleensä UV valoja.

   Poista
 3. Onpas mielenkiintoinen lakka. :) Tykkään muutenkin tommosista glitterin täyteisistä sekamelskoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täs on just sopiva määrä kaikkia eri glittereitä :).

   Poista

Kiitos kommentista❤️