sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Minttuinen skittlette strasseilla

Päätin ruveta postaamaan vähän useammin mitä nyt oon postannut, eli myös viikonloppuisin. Joka toinen päivä olis varmaan ihan hyvä. Ei siitä tuu yhtään mitää et mul on tajuton määrä julkaisemattomia lakkauksia odottamassa ja lisää vaan tulee koko ajan, koska lakkaan kynnet melkein joka päivä uudestaan.

Valitsin toiseksi testavaksi tuotteeksi Born Pretty Storesta nämä strassit. Kiekossa on neljää eri kokoa värikkäitä strassia. Käytin tässä lakkauksessa kahta pienintä kokoa. Isoimmat onki tosi isoja eikä sovi mun kynsille lainkaan. Kaikki Born Pretty Storen nail art -tuotteet löytyy tästä.


Vihreetä pitkästä aikaa! Mulla oli kokeilemattomissa lakoissa kaksi toisiinsa sopivaa Zoyan lakkaa: mintunvihreä Neely ja vihreä tekstuuri hopealla kimalteella eli Vespa. Neelyllä lakkasin nimetömän ja keskisormen, loput kynnet lakkasin Vespalla. Neelyn päälle asettelin strassit kynsien tyveen.


Strassit ei oo mitenkään hirveen isoja ja häiritsevän ulkonevia, mutta silti nypein ne kaikki irti aika pian lakkaamisen jälkeen ku ei vaan pysty pitää näppejä erossa :D. Mä oikeesti yritin olla koskematta! Tekstuurista pintaaki aina silittelen niin paljon et kohta pinta on ihan sileä. Vähän sama juttu käy aina suklaan kanssa. Meinaan säästellä ja syödä levystä vaan vähän kerralla/loput huomenna, mut hupsista vaan puolen tunnin päästä levystä on jäljellä enää vaan käärepaperit. 


Koodilla TAL91 saatte -10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista.

14 kommenttia:

 1. Aivan ihanat ja ihanan samansävyiset lakat! :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kauniit värit ja uskomattomat upeat strassirykelmät. Tahtoo matkia <3.

  VastaaPoista
 3. Siis Wautsi! <3 Älyttömän upeat! Glitteriä, minttua ja timskuja = <3

  Kiva muuten jos alat postaamaan useammin! :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä lujaa! Niin ihanat vihreän sävyt!

  VastaaPoista
 5. Nämä on niin uskomattoman hienot! Palaan aina uudelleen ja uudelleen kattomaan näitä kynsikoristeluryhmän seinältä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️