sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Negative space

Noniin, päätin nyt sitten ottaa härkää sarvista kiinni ja kokeilla omiin kynsiini ihan kamalana pitämääni negative spacea. Pikku hiljaa oon ruvennyt lämpenemään kyseiselle koristelutyylille ja nyt se pääsi ajatuksen tasolta kynsille asti. Ja pääsee ihan varmasti myös toistekin! Itseasiassa suunnitteilla on jo toinenkin lakkaus missä kyseinen koristelutyyli on mukana.


Rajasin lakattomiksi alueiksi jätettävät kohdat vähän normaalia leveimmillä suorilla kynsivinyyleillä. Joistan kohdista vinyylit päästivät vähän mustaa lakkaa allensa paksun lakkakerroksen takia. Aluksi en tykännyt näistä kynsistä kyllä pätkän vertaa ja melkeen putsasin heti pois ja vannoin etten ikinä enään kokeile negative spacea. Olin kuitenkin niin laiska, etten jaksanut putsata kynsiä heti ja kävikin silleen et vähän aikaa lakkausta tuijoteltuani aloinkin tykkäämään näistä! Aina ei kannata heti luovuttaa :D.


Keskisormeen olisi ehkä kuitenkin sopinut OPIn Pure vähän paremmin. Tuo kultalakka on kauhean keltainen verrattuna IsaDoran kultaiseen tekstuuriin.


Käytetyt lakat:
Essie - Licorice
IsaDora - Gold Crush
OPI - The Man With The Golden Gun

4 kommenttia:

 1. Mä en tiedä vieläkään tykkäänkö negative spacesta. Pitäisi kokeilla :) mutta eihän nämä pahalta näytä...muilla...en tiedä vaan tykkäänkö itsellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmees! Niistä negative space kynsistä en kyl tykkää yhtään missä on vaikka leimattu lakattomalle kynnelle.

   Poista
 2. Oi, kauniit negat! <3 Nimitin blogisi muuten The Liebster Awardsiin, lukaisepa lisää uusimmasta postauksestani, olis kiva jo lähtisit mukaan! :) http://nenasofias.blogspot.fi/2015/02/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Kävin nopeesti vilkasemas ja vaikuttaa tosi kivalta :)!

   Poista

Kiitos kommentista❤️