sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Pinkkiä ja mustaa

Nyt olis esittelyssä sit toiset ystävänpäivään sopivat kynnet. Eli pinkkiä taas kerran. Nyt saakin sitte pinkit kynnet vähäks aikaa riittää :D. Tulee muuten vielä kauhee yliannostus!


Kokeilin pitkästä aikaa ihan kunnon liukuvärjäystä. Viimeks oon kokeillut sitä ehkä pari vuotta sitten ja sillon meni ihan pieleen koko homma. Tällä kertaa se onnistukin aika hyvin ottaen huomioon, että tää on mun toinen kerta ku kokeilen kyseistä koristelutekniikkaa. Tein liukuvärin ensin OPIn vaaleanpunaisella Pink-ing of You lakalla ja Essien pinkillä Lovie Doviella. Lopuksi töpötin vielä päälle OPIn punaista Red Hot Rioa, mikä Lovie Dovien päällä muuttuikin ihan tumman pinkiksi.

Mulla oli jemmassa tollasia söpöjä kissa siirtokuvia pikkuisilla sydämillä ja sellaset laitoinkin sitten keskisormiin. Kisut oli aika isoja leveydeltänsä eikä mahtunut kynnelle "oikein päin", joten jouduin laittamaan ne tälleen poikittain. 

Mikä ihme tätä bloggeria oikein mahtaa vaivata, kun alemman kuvan kissat on kauheen epätarkkoja vaikka ennen tänne lisäämistä ne oli yhtä tarkkoja kuin ylemmässä kuvassa. Väritki muuttui vähän erilaisiksi tänne lisätessä. Kokeilin vaihtaa kuvaakin, mut sama juttu jokasen kohdal. En tajuu.. :/


Käytetyt lakat:
OPI - Pink-ing of You
Essie - Lovie Dovie
OPI - Red Hot Rio
OPI - Emotions

10 kommenttia:

 1. Ihanat! Tuo musta aksentti tekee tuosta kokonaisuudesta mukavan erilaisen :)

  VastaaPoista
 2. Oi kun kivat kynnet! Nuo kissadecalit on äärettömän suloiset :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mul on tollasia söpöjä eläin aiheisii kuvii vaiks kui paljo mut ei vaan tuu käytettyy niit oikeestaan koskaan :D.

   Poista
 3. Oon huomannut että Blogger mössää pystysuunnassa olevat kuvat. Pakko melkein ottaa vaan vaakakuvia tai menee hermot niiden kanssa!

  Tosi söpöt kynnet :) Kisudecalit on ihanat :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️