perjantai 20. helmikuuta 2015

PP Cyan kukilla

Kolmanneksi testituotteeksi Born Pretty Storesta valitsin kauniit siirtokuvat (sain muuten valita uudestaan kolme tuottetta testiin, toivottavasti ne pian tulisivat, hihh). Tiesin jo ennen kuvien saamista, että ne sopisivat todella hyvin Picture Polishin Cyanin päälle vaikka en edes silloin omistanut kyseistä lakkaa (tilasin sen vasta pari viikkoa sitten). Ja olinki oikeassa! Vai mitä mieltä te ootte?


Nää siirtokuvat oli ehkä parhaimmat ja helpommat mitä mulla on ikinä ollut! Ei tarvinnut kuin hiukan näyttää vettä kuville ja ne irtosi jo taustapaperista. Oli ne oikeesti pari sekunttia vedessä. Joitain ebay kuvia saa lilluttaa vedessä useamman minuutin ja sittenkin ne saa melkeen väkivalloin repiä irti pahvista. Aika paksujakin nämä oli, ei tarvinnut pelätä repeilyä kyllä lainkaan! Tosin nämä jämähti kynnelle sit just siihen paikkaan mihin ne laski, eli tosi tarkka sai olla asettelussa. Nuo pyöreät helmet on kanssa siirtokuvia samasta arkista ja ne oli kyllä tosi hankalia käsitellä niiden älyttömän pienen koon takia.

Vähän kyllä petyin, kun huomasin osassa kuvista olevan vaaleansinisen reunuksen. Kaikissa arkin reunoilla olevissa siirtokuvissa olikin sininen reuna. Tuotekuvassa en sitä huomannut lainkaan, mut nyt kun asian tiedän ja kävin myyntikuvia kurkkimassa huomasin haaleaa sinistä osan kuvien ympärillä. 


Cyanista vielä sen verran, että on muuten upea lakka! Ihan täydellinen turkoosi holohippusilla. Ihmettelen suuresti miksen ole tätä aikasemmin tajunnut ostaa. Nytki ostin vaan sen takia, kun CesarsShopin sivuilla luki jotain tyylii "vähissä" ja pelkäsin etten saa tätä lainkaan. Kävin äsken katsomassa lakan tilanteen ja ei löytynyt enää tuotekuvaakaan eli lakka on kokonaan loppu. Onneks kerkesin ostaa♥.


Kaikki BPS nail art -tuotteet löytyy täältä ja edelleen koodilla TAL91 saa -10% normaalihintaisita tuotteista.

14 kommenttia:

 1. Voi vitsit miten ihana tuo lakka! On kyllä täydellinen turkoosi väri. *kuolaa* Ja ihanat on kyllä nuo siirtokuvatki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl just sellane turkoosi mitä oon kaua ettiny ^.^

   Poista
 2. Great minds think alike vai miten se meni ;) Kauniilta näyttävät myös monivärikukkaset!

  VastaaPoista
 3. Ooh, hyvin sopii nuo siirtokuvat tosiaan Cyanin kaveriksi! Kauniit kynnet :) <3

  VastaaPoista
 4. Nää on ihanat! Nää on mielettömän upeat! Nää on täydelliset! <3

  VastaaPoista
 5. Oih ihana turkoosi säteilevä Cyan ja tosi kauniit siirtokuvat! Erittäin onnistuneet kynnet :).

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kynnet ja tosiaan sopii mainiosti nuo decalit Cyanin kanssa! Cyan on kyllä ihana, mullakin sitä kynsillä tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Cyan on nii kaunis et tekis mieli lakata uudestaa heti perään!

   Poista

Kiitos kommentista❤️