sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

24 Karat Diamond

Vihreiden monsterikynsien jälkeen teki mieli lakata jollain vähän vähemmän räikeällä :D. Joten ensimmäisenä uusista F.U.N Lacquerin lakoista kynsille pääsi järkyttävän upea 24 Karat Diamond. Tää on kyllä sellanen lakka mikä joka ikisen glitteriä rakastavan pitäis ehdottomasti omistaa! En vaa voinu olla tuijottamatta tätä lakkaa ja avomieskin totesi (lakan nimeä tietämättä!), että mulla on timantteja kynsillä.


Ensin meinasin laittaa joka kynteen kynsivinyylit ja mustaa lakkaa päälle, mut ajattelin sen peittävän lakan upeutta vähän turhan paljon. Ehkä ens kerralla sit.. Kaivoin laatikosta siirtokuvat ja sieltä löysinkin valkoisia rusetteja ja niiden kaveriksi siniset strassit.


Näiden kynsien jälkeen rusettisiirtokuvat lensi roskiin (kerran olen aikasemminkin samoja kuvia käyttänyt ja silloin oli samat ongelmat)! Ihan järkyttävää kuraa. Ensin kuva vaan liuku kynnellä väärään paikkaan heti kun hiukankin hipaisi. Kuivatin niitä sit joku 5min ja kokeilin ettein ne enää liiku. Tosi varovasti levitin pikakuivattajan päälle ja kuvathan repesi! Valkosta siirtokuvaa lähti pikakuivattajan sudin mukana pois kynneltä ja tilalle jäi reikiä. Mahtavaa! Näissä kuvissa se ei nyt hirveän pahasti näy, mutta livenä rusetit oli aika reikäset. Kaikista pahiten meni rikki peukalon siirtokuva ja se kyllä näissä kuvissakin näkyy aika hyvin. Tosi ärsyttävää. Mut kynsistä tuli silti tosi kivat!


Loppuun vielä puhelimella otettu epätarkka kuva! Ooh

4 kommenttia:

  1. Oih kuinka ihanat! <3 Tuo lakka on mieletön, tuossa puhelinkuvassahan se suorastaan hyppii silmille! :D

    Harmi, että siirtokuvat kettuili :/ Muuten lakkaus on kyllä tosi onnistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!<3 Onneks kuiteki muut mun siirtokuvat on ollu tosi hyvälaatusia :). Nää oli tähä mennes ainoot surkeet.

      Poista
  2. Aivan mieletön lakka <3 ja noi rusettisiirtokuvat on todella söpöt, harmi että ovat huonolaatuisia :(

    Nimesin sut mukaan The Liebster awardiin. Lisää tietoa ja kysymykset löytyvät täältä: http://outinkynnet.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️