maanantai 23. maaliskuuta 2015

Dotting tool kukkia

Ja taas vaihteeks vihreetä (tai minttua oikeestaan). Joko kyllästyttää? Mua ei ainakaan! Koko ajan tekis mieli lakata kynnet vihreeks, mut jos en nyt kuitenkaan sillai tekis.


Blogeissa on nyt paljon näkynyt dotting toolilla tehtyjä kukkasia ja pitihän mun myös niitä koittaa. Joskus ehkä vuosi tai pari sitten oon kerran kokeillut tehdä niitä swach-kiekolle ja sen jälkeen unohtanut koko asian täysin. 


Kukat tein Essencen That's What I Mint! ja On the Road Again lakoilla. Samat lakat ovat myös kukkasten alla. Muut kynnet lakkasin Ginan valkoisella. On the Road Againilla tehdyt kukat ei mennyt kyllä ihan putkeen, koska lakka kuivahti hirveän nopeasti ja muuttui kökköiseksi. Silti näistä tuli ihan kivat! 

Kukkia ei kyllä montaa kynnelle mahtunut vaikken edes isoimmalla dotting toolilla näitä tehnytkään. Suunnitelma oli tehdä kukkia kynsien reunoille kärkeen asti. Ens kerralla täytyy selkeesti käyttää jotain mini dotting toolia.


Käytet lakat:
GinaTricot - White
Essence - That's What I Mint!
Essence - On the Road Again

2 kommenttia:

  1. Oi, nämä on ihanat! Todella suloiset :) Mäkin tein juuri dottarikukkia, postata en ole vielä ehtinyt mutta kivaa näitä oli tehdä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️