maanantai 16. maaliskuuta 2015

F.U.N Lacquer - Poinsettia (H)

Seuraavaksi ei ihan niin keväinen lakkaus. Mustaa, multichromea ja negative space.


Sillo ku koitin ekaa kertaa negative space kynsiä päätin jo, että ens kerralla teen lakattomat kohdat single chevron -vinyyleillä. Lakoiksi valitsin mustan Essien Licoricen ja F.U.N Lacquerin vihreäkultamarjapuuro (ruskeaakin taitaa olla) multichrome lakan glitterillä eli Poinsettia (H). Lakkasin ensin kaikki kynnet mustaksi, keskisormeen ja nimettömään lakkasin mustan päälle Poinsettia (H):n ja muihin sormiin tein raidan sillä negative kohdan rajalle ohuella siveltimellä.

Pikakuivattaja hiukan kutisti lakkauksia ja mustaa lakkaa tuli näkyviin negative spacen rajoille Poinsettia (H):n alta. Ärsyttävää.


Ajattelin etukäteen, että tää huikee multichrome on varmaan tosi vaikea kuvata ja kuvissa näkyis vaan yhtä väriä, mut tää oliki tosi helppo! Ja kaikki lakan värit näkyy glitteriä myöden. On se vaan ihan tajuttoman upee! Omistaako joku muu näitä F.U.N Lacquerin multichromeja glitterillä? Mä haluun lisää♥!


Käytetyt lakat:
F.U.N Lacquer - Poinsettia (H)
Essie - Licorice

6 kommenttia:

 1. Hauska kuviointi! Tuo Poinsettia näyttää hyvälle. Mä eilen just sorruin pariin F.U.N duochromeen, joista yksi oli holoisa... Ne on niin ihania. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä haluisin kans ostaa vaiks kui mont lisää, mut ei ihan rahat riitä<3

   Poista
 2. Aivan upeat kynnet, Poinsettia näyttää ihanalta ♡

  VastaaPoista
 3. On kyllä todella upeat kynnet ja tuo lakka. :o Kaunis kuin mikä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️