tiistai 3. maaliskuuta 2015

Helmikuun lakkaukset

Kuukausi on mennyt ohi hirvittävän nopeasti ja taas on aika katsoa millaisia lakkauksia on tullut tehtyä kuukauden aikana. Mut hei, ollaan taas vähän lähempänä kesää!Viimeks kuukauden lakkaukset postauksessa mainitsin, että pitäis keksiä jotain muita otsikoita kuin lakkojen nimiä. Helmikuun aikana tasan yksi postaus oli otsikoitu lakan nimellä, wuhuu! Vähänkö oon ylpee itestäni. Otsikoita on kyllä hirveen vaikea keksia ja aikasemmin oonkin mennyt sieltä missä aita on matalin ja vaan lätkässyt lakan nimen tai jonkun yhdistelmän lakkojen nimestä otsikoksi. Jatkossaki yritän mahdollisimman vähän käyttää otsikkona lakan nimeä.

Paria uuttaa koristelutekniikkaa kokeilin helmikuun lakkauksissa: water spotted (jopa kahteen kertaan) ja negative space, sekä hyvin pitkästä aikaa uskaltauduin kokeilemaan myös liukuvärjäystä creme lakoilla. Kaikkia näitä tekniikoita tulen ehdottomasti kokeilemaan ja opettelemaan myös jatkossa. Ja water spottedista jopa toivottiin tutorialia! Yritän sellaisen väkertää jossain kohtaa :). Helmikuun suosikkilakkaukseksi nousee kyllä ehdottomasti vihreämustat water spotted -kynnet eli ne monsterit. Suuresta kommenttien määrästä päätellen luulen monen muun olevan kanssani samaa mieltä! 

Loppuun vielä kauhea määrä kysymyksiä, hehh. Oiskos teillä jotain postaustoiveita tai ideoita? Kiinnostaako muutkin jutut kuin kynnet, jos kiinnostaa niin mitkä (esim. hajuvedet yms.)? Lakkoja/koristeluja mitä haluaisitte nähdä? Olis tosi mahtava kuullaa :)! Ajattelin ainakin alottaa ABC-haasteen ihan tässä lähiaikoina.

2 kommenttia:

  1. Upeita kynsiä :). Kolmonen j akymppi kolahtaa täysillä! Mikä mulla on näitä vihreitä lakkoja kohtaan? Nuo strassit on aseteltu täydellisesti ja monsterien koristelut on osunut ihan nappiin <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Vihreissä ja mintussa vaan on sitä jotain ;)

      Poista

Kiitos kommentista❤️