maanantai 30. maaliskuuta 2015

Picture Polish - Paris

Pakotin itteni viikonloppuna lakkaamaan kynnet ja kyl se kannatti. Kynsimassennus ainaki hiukan lievitty, koska haluun lakata kynnet heti uudestaan! Lakaksi valitsin jo jonkin aikaa odottaneen Picture Polishin Parisin. Tää on tosi upee korallipinkki holohippusilla, ehkä vähän sellanen kummallisen värinen. En oo nähnyt saman väristä lakkaa vielä missään.


Alunperin mun piti laittaa kynsiin keltaisia perhossiirtokuvia, mutta siinä vaiheessa ku ne irtos taustapahvista huomasinkin et ne oliki läpinäkyviä. Höh. Parisin päällä olis näkynyt vaan mustat perhosten ääriviivät. Vaihdoin sit läpinäkyvät perhoset kukkasiin.  


Kuvien muokkaaminen on muuten tosi ärsyttävää! Näitä ei ole muokattu oikeastaan mitenkään (eli rajattu ja jotain roskia poistettu), mutta tosi rasittavaa ku kuvanmuokkausohjelmassa (Picasa 3) sen itse ohjelman taustaväri on harmaa, Windowsin kuvien katselussa ikkunan tausta on kummalinen vaalean keltainen/beige ja sit mun blogissa tausta on valkoinen. Joka ikisessä kohdassa aina on kuvat hiukan eri värisiä. Ja yleensä se menee vielä silleen et Picasas ja Windowsi ikkunas kuvat on just hyviä, mut sit ku meen lisäämään ne tänne bloggeriin ni ne onki ihan eri värisiä. Nytkin ylin (varsinki tää!) ja alin kuva on paljon kirkkaammat ku miltä ne näytti ennen tänne laittoo. Miksein noissa kaikissa ohjelmissa vaan vois olla valkosta taustaa?! Ku en mä nyt bloginkaan taustaa haluais muuttaa harmaaks tai keltaseks :D. On mullaki ongelmat..

14 kommenttia:

 1. Ihanan värinen lakka! Värinä vaan vähän sellainen ettei ehkä toimi mun ihosävyllä mutta kiva ihailla muilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, sun kommentti hävis jonneki vaiks painoin "julkaise". Sit ku julkasin sen puhelimella uusiks ni se ilmesty tänne :DD.

   Mut joo, tää on kyl tosi ihana vaikka vähä kummallisen värine. Mietin eka iteki et sopiikohan mun ihoon lainkaan ku näytti vähän hassulta heti lakkaamisen jälkeen.

   Poista
 2. Tää lakka on varsinainen kaunotar, oikeasti juuri Pariisia muistuttava väriltänsä :) Puuttuu vielä multa, mutta kyllähän tämä on pakko hankkia :)

  Ja mulla on tosi usein samoja ongelmia kuvien muokkausten kanssa! Etenkin, kun mun kuvauspisteen valaistus ei ole sa paras mahdollinen, tuntuu, että eri kerroilla kuvat valottuu ihan eri lailla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyl ehdottomasti hankkia tämä :)

   Mulla hiukan helpottu nää ongelmat sillä ku ostin parempi tehosemmat lamput valaisimiin ja vaihdoin kuvien taustan mustaks. En oikee tie millaset studiovalot ja huippukamerat sais olla et aina kuvat ois kaikki yhtä hyviä :D Tosi rasittavaa!

   Poista
 3. Paris ois myös mun toivelistalla! Nättiä!

  VastaaPoista
 4. Aivan älyttömän kaunis tuo lakka. Miksiköhän mä en ole vielä lakannut sillä. :D Murr!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin tän kans helmikuun alussa ja nyt vasta pääs kynsille. Jotku lakat silti makaa puolki vuotta enne ku pääsee kynsille saakka :D

   Poista
 5. Mä en osaa päättää ostaako vaiko eikö. Tää on just ihana epäväri mutta mun iho ei tykkää. Mulla Bloggeri on tehnyt jo kuukauden niin, että yksi kuva postauksessa muuttuu siirtovaiheessa ja värit palaa puhki. Kun julkaisen saman kuvan FB:ssä, se on saman näköinen kuin mun koneellakin eli vika on Blggerissa. Ottaa päähän kun näkee kamalan vaivan kuvien takia ja sitten ne muuttuu ihan kamaliksi blogin ohjelman takia. Pitää kokeilla siirtää kuvia jossain toisessa formaatissa, jos se auttais. On meillä todellakin ongelmat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta vaan ;)

   Mulla on nyt tehny kans pitkän aikaa sitä et aina se viiminen kuva minkä lisään menee ihan eri väriseks ku alunperin ja just palaa puhki. Nyt meni ekana lisätty ja vikana lisätty. Toivottavasti tää vika korjaantuis pois, on meinaa tosi ärsyttävää. Ei tähän nyt maailma kaadu, mut silti ei oo yhtään kivaa :D.

   Poista
 6. Voi vitsit tää on kyllä kaunis lakka ♡

  VastaaPoista
 7. Oi ihana Paris, on se vaan kaunis! Ja nuo siirtokuvat sopivat tosi kivasti lakkaukseen :).

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️