torstai 5. maaliskuuta 2015

Pilkkuspiraali

Otin noin viikko sitten geelilakkauksen pois ja samalla lyhensin kynsiä tosi paljon. Alko kynnet mennä niin kummalisen malliseks kärjistä et oli ihan pakko kyllä lyhentää, nyyh. Mun kynnet kasvaa jotenkin vinoon heti kun tulee vähänkin enemmä pituutta. Samalla päätin etten pistä geelilakkausta enään uudelleen, vaan katson kauanko kynnet kestää ilman sitä katkeamatta. Tähän mennessä on oikeasta kädestä pari kulmaa lohjennut tosi vähän. Aloin käyttämään uudestaan Mavalan Scientifique kynnenkovettajaa, jospa siitä olisi jotain apua mun hirveen ohuisiin kynsiin.


Tutkein taas kokeilemattomien lakkojen swatch-tikkuja joskos sieltä löytyis jotain toisiinsa sopivia lakkoja. Tällä kertaa löytyi kolme lakkaa mistä sitten aloin kehitteleemään lakkausta. Nimettömään lakkasin Essencen roosan värisen tekstuurin, keskisormeen OPIn harmahtavan nude Taupe-less Beach ja muihin kynsiin IsaDoran Autunm Leaves. Keskisormeen tein vielä dotting toolilla palleroita käyttäen IsaDoraa ja Essenceä. Ja ihan ekaa kertaa laitoin päällyslakan tekstuurin päälle. Se ei vaan jotenkin karhealla pinnalla sopinut tähän lakkaukseen yhtään.


Autumn Leaves on aika jännä lakka. Pullossa se on ihan ruskea kultaisella shimmerillä, swatch-tikulla se on iha lila ruskealla shimmerillä ja kynsillä se on valosta riippuen joko ruskea tai lila. Näissä kuvissa se on jotain niiden väliltä :D. Mä en oikeen tiedä et minkä värinen tää lakka on.


Käytetyt lakat:
IsaDora - Autumn Leaves
OPI - Taupe-less Beach
Essence - Hello Rosy

12 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, tykkään väreistä. Ja sun kynnet on tosi nätit ja hyvän malliset vaikka olisivat lyhyemmätkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Harmittaa vaan ku haluisin pitää pitkiä kynsiä, mutta tyhmät alkaa pitkinä kasvaa kieroon.

   Poista
 2. Hienosti sopivat nämä lakat yhteen ja nuo dotting toolilla tehdyt pilkkukiekurat on ihan tosi makeat! Tykkään kympillä näistä :).

  VastaaPoista
 3. Pirteitä pilkkuja ja toi autumn leaves on niin ihana, ostin sen just alesta ^^ sanoisin et se pohja on violetti mutta jostain syystä näyttää ruskeelta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl omituine lakka värin takii, mut tosi kaunis :D vanulappu oli violetti ku putsasin tän lakkauksen pois!

   Poista
 4. On kyllä nätskät kynnet. :) Kivanvärinen tuo isadora.

  VastaaPoista
 5. Oih, ihanat kynnet, tykkään ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️