tiistai 10. maaliskuuta 2015

Sheer Tints over glitter

Viime viikolla eksyin youtubeen katselemaan kaikkia nail art tutorial -videoita. Törmäsinkin tähän videoon ja päätin kokeilla vastaavanlaisia kynsiä itsellenikin. Videota katsoessani ajattelin et miksen oo keksinyt tätä aikasemmin?! En oo missään muuallaakaan nähnyt Sheer Tintsejä käytettävän glitterin päällä. Onko joku muu törmännyt sellaisiin kynsiin?


Lakkasin alle hopean China Glaze Glistenin Snow:n ja päälle vetelin Sheer Tintsien lilaa ja vaaleanpunaista. En edes yrittänyt tunkea kaikkia neljää Tintsiä mun kynsille. Ei siitä olis tullut yhtään mitään muuta kuin kamalaa sotkua. Välillä on tosi ärsyttävää omistaa hirveän pienet kynnet. Swatch-tikulle kyllä kokeilin kaikkia värejä ja vitsit miten upee keltanen oli Glistenin Snown päällä! Jospa sitä kokeilis pääsiäiskynsiin.


Lakkaamisen jälkeen kynnet näytti ehkä vähän tylsiltä ja selkeesti ne kaipas jotain. Helinä-keiju kynsivinyylit oli odottanut sopivaa lakkausta jo vaikka kuinka kauan ja tähän ne sit sopi hyvin! Kuka muu aikoo kokeilla Sheer Tintsejä tai vastaavia lakkoja glitterin päälle ;)?


Käytetyt lakat: 
China Glaze - Glistenin Snow
OPI - Be Magentale With Me
OPI - Don't Violet Me Down

10 kommenttia:

 1. Onpas nätit! :) Itse en vielä tintsejä omista, mutta haave ois omistaa Dance Legendin vastaavia joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Blogeista päätellen Dance Legendin tälläset taitaa olla paljon parempilaatusia kuin nää OPIn.

   Poista
 2. On muuten hyvä idea! Kiitos vinkistä :). Tosi söpikset kynnet ja voin kuvitella sen keltaisen jo sieluni silmin. Pakkohan tätä lienee testata.

  VastaaPoista
 3. Hienot :) piggieluvilla/narmailla näin tälläset joskus :) tosin todennäköistä että se tuto oli just toi sama :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kävin kattomas ni ainaki piggieluvilla oli sellanen mis se oli lakannu Sheer Tintsejä irtoglitterin päälle.

   Poista
 4. Vau, huippu idea! Ja Helinä-keiju tosiaan sopii upeasti tämmöiselle taustalle, aivan ihanat kynnet siis kaiken kaikkiaan :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️