sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

The Liebster Award

Vihdoinkin sain tän tehtyä! Eli pari viikkoa sitten mut nimettiin kahteen kertaan sellaseen haasteeseen ku The Liebster Award. Tarkotus on siis vastata 11 kysymykseen mitkä sut tähän mukaan nimennyt bloggaaja on keksinyt. Kysymyksiin vastaamisen jälkeen pitäisi nimetä seuraavat 11 blogia joilla on 0-1000 lukijaa ja keksiä heille 11 uutta kysymystä. Nyt tämä Liebster Award on kuitenkin ollut jo niin monessa blogissa tässä parin viikon aikana, etten tällä kertaa aijo nimetä ketään mukaan. 


Nena Sofia nimesi mut mukaan ensimmäisenä hirveen hankalilla kysymyksillä :D.

1. Millä sanoilla paras ystäväsi kuvasisi sinua?
Mä luulen, että kaikki kuvais mua sellaseks et oon aluks hirveen ujo, mut sit ku tutustun ihmisiin (vaikka parin viinilasillen avulla, heh) ja tunnen ne hyvin ni multa ei meinaa saada suun vuoroa ku pälätän niin paljon. Kysyin avomieheltä tän kysymyksen ja se vastas ihan samalla tavalla lisäten et oon porukan ilopilleri ku vauhtiin pääsen.

2. Luettele satunnaisessa järjestyksessä seitsemän sinulle tärkeintä asiaa koko maailmassa. Jos blogisi ei ylety listalle, kerro miksi.
Perhe ja läheiset sukulaiset, avomies, harrastukset (blogi kuuluu tähän), terveys, ystävät, eläimet ja vaikka suklaa.

3. Mitä blogamiinen merkitsee sinulle?
Lasken blogin yhdeksi harrastuksekseni kynsien lakkaamiseen liittyen. Täällä voin esitellä lakkauksiani joita melkeinpä kukaan ei muuten näkisi, koska en ikinä liiku missään varsinkaan nyt työttömänä (nyt kaikki luulee et oon joku kauhee erakko ja luolamies). Ennen blogia tuntui välillä tosi turhalta lakata kynsiä, koska ehkä vaan pari ihmistä näki ne. Kauheen vaikee selittää :D. Tykkään paljon myös kirjoittamisesta. 

4. Nimeä kolme blogia, joita ihannoit.
Luen niin montaa eri blogia, että tähän en kyllä osaa vastata.

5. Missä näet itsesi viiden vuoden päästä?
En osaa ajatella niin pitkälle, joten ei mitään hajua :D.

6. Mikä on pahin pelkosi?
Rakkaan ihmisen kuolema. Huoneen täydeltä karvaisia hämähäkkejä ja karkuun ei pääse. Molemmista näen painajaisia todella usein ja mun hirveen vilkkaan mielikuvituksen takia en enää ikinä kato mitään kauhuleffoja.

7. Mikä olet ammatiltasi ja oletko siihen tyytyväinen?
Ammatiltani olen kai myyjä? Olen siis käynyt myynnin ammattitutkinnon ja ainaki tällä hetkellä erittäin tyytyväinen. Vielä kun pääsisi töihin johonkin vaatekauppaan!

8. Pidätkö itsestäsi?
Pidän. Paitsi silloin kun syön liikaa suklaata (hahah), sekä silloin kun en saa mitään tehtyä/aloitettua ja unohdan asioita keskittymishäiriöni takia. Keskittymishäiriön ja lievän lukihäiriön takia tulee kyllä välillä melkoinen viha ja turhautumisen tunne itseäni kohtaan.

9. Mikä on tärkein periaatteesi?
Hah, piti oikeen googlettaa et mitä periaate tarkoittaa ja en kyllä osaa tähänkään vastata yhtään mitään. Sorry!

10. Kerro jokin asia, jota kadut elämässäsi.
Ehkä se, että peruskoulun jälkeen hain lähihoitajaksi amikseen vain sen takia, koska mun silloinen paras kaveri haki sinne. Tajusin vasta melkein viiden vuoden yrittämisen jälkeen, etten halua koskaan enää tehdä lähihoitajan töitä. Jätin siis koulun kesken. Kaikki stressi mitä koulu aiheutti loppui sillä samalla sekunnilla, kun päätin etten enää halua yrittää valmistua. Ja mä oon vielä sellanen ihminen etten oikeesti koskaan stressaa mistään. En kuitenkaan kadu sitä, että jätin koulun kesken valmistumatta, vaan kadun sitä että hain koko kouluun.

11. Ja joku asia, josta olet erityisen ylpeä.
Avomies käski mun kirjoittaa tähän, että olen ylpeä mun komeasta ja ihanasta miehestä :D. 


Outi oli keksinyt vähän helpompia kysymyksiä.

1. Tykkätkö katsella telkkua vai suositko enemmän esimerkiksi Netflixiä?
Netflix pleikkarin kautta! Sitä on tullut katseltua sen verran paljon, että välillä telkkaria katsoessa olen vahingossa painanut pleikkarin ohjaimesta ohjelman pauselle ja sitten tajunnut et hei ei tää ookkaan netflix. Telkkarista ei tule yhtään mitään!

2. Lempiaineesi koulussa?
Käsityö, kuvis, musiikki ja kotitalous + äidinkielessä tarinoiden kirjoittaminen. Muissa aineissa olinkin ihan surkea.

3. Montako kynsilakkaa omistat?
Vähän yli 160kpl.

4. Mikä on lempivuodenaikasi?
Oon aina vastannut näihin, että kesä mut viime kesä oli niin tuskasen kuuma et taidan vaihtaa vastausta. Eli lempivuodenaika olis loppukevät ja alkusyksy tai sit se kesä, jos ei ole liian kuuma.

5. Miten kuvailisit pukeutumistyyliäsi?
Hmm.. Rakastan mekkoja, korkeavyötäröisiä hameita, kirkkaita värejä sekä tummaa harmaata ja mustaa + käytän paljon koruja.

6. Mikä on ensimmäinen muistosi kynsilakoista?
Joskus pienenä yökylässä mummulassa mummu lakkasi mun kynnet perus punasella kynsilakalla ja ai että ne oli hienot! Esittelin niitä tosi ylpeenä kaikille ja tuijotin vaan kynsiäni.

7. Pelaatko mielummin lautapelejä, nettipelejä vai ei mitään pelejä?
Joskus pelasin paljon netissä yhdellä sivustolla kaikkia pelejä, mutta se sivu poistettiin. Sims kolmosta pelasin tietokoneella yhteen aikaan tosi paljon, mut nyt oon jo myynyt ne kaikki pois. Nykyään tykkään pelata pleikkarilla lasten pelejä. Viimeksi just hakkasin läpi jonkun Aku Ankka pelin ja Mikki Hiiri pelin :D. 

8. Mikä on mielestäsi paras herkku maailmassa?
SUKLAA OMNOMNOM

9. Ketä ihailet?
Mummua ja pappaa! Vaikka niillä alkaa ikää jo olla hiukan, niin silti ne aina jaksaa tehdä ja touhuta kaikkea ja auttaa muita. Mä en tajua miten jaksaa, kun en itekkään jaksaisi. Ja ne tietää vastaukset kaikkiin kysymyksiin! Ihan sama mitä kysyy niin vastaus tulee. Mummu tietää kaiken ompelusta ja ruuanlaitosta, sekä muista kotitöistä. Pappa osaa korjata ja rakentaa mitä vaan. Mieski on pari kertaa mulle sanonut haluavansa kaiken tiedon ja osaamisen papan päästä omaan päähänsä :D.

10. Onko sinulla lemmikkejä?
Ei ole tällä hetkellä. Kääpiöluppakorva pupu oli, mutta se jouduttiin pari vuotta sitten lopettamaan takajalkojen halvaantumisen takia.. Pari hermeliiniä ois ostoslistalla

11. Mistä löydät inspiraatiota lakkauksiisi?
Muista kynsiblogeista, instagramista ja omasta päästäni.


Kiitos haasteesta molemmille! Kysymyksiin vastaaminen oli kyllä super kivaa!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti saat pian muutaman hermeliinin päiviäsi ilostuttamaan <3.

  VastaaPoista
 2. Hienohko ero tosiaan kysymysten vaikeustasossa :D Omanikin olivat sen verran syvällisiä, että päätin jatkaa kaavaa :D Muttahei, kiva kun jaksoit vastata! Ihana tuo sun avomies, sain hyvät aamunaurut :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut oli kiva vastata vähä vaikeempii ja sit vähä helpompii :). Hyvä alotus aamulle siis ;D!

   Poista

Kiitos kommentista❤️