lauantai 14. maaliskuuta 2015

Viallinen Mint Candy Apple?

Mun ihan ensimmäinen kalliimpi kynsilakka on Essien Mint Candy Apple. Siitä tää koko harrastus sitten lähti. Tilasin lakan joskus 2011 Nellyn sivuilta saatuani päähäni, että haluan ja tarvitsen mintunvihreän lakan. No se lakka ei kuitenkaan ollut minttu oikeesti, mutta sillon en sitä tietenkään tajunnut. Vasta silloin, kun Essiet tulivat Suomeen myyntiin huomasin et mun lakka onkin sininen. Mua ärsytti hirveesti se ekan Essien tosi ohut suti ja päätin ostaa Anttilasta saman lakan, koska Suomen Essieissä on ihanan leveä suti. Marssin kauppaan ja katoin hyllystä Mint Candy Applen väriä ihan suu auki. Ostin sen ja kotona ensimmäisenä kaivoin aikasemmin ostetun Mint Candy Applen esiin ja laitoin pullot vierekkäin. Ne oli ihan eri väriset!

Mint Candy Apple???? | Mint Candy Apple

Vasemmal Nellystä tilattu Mint Candy ja oikealla Anttilasta ostettu. Nellyn on ihan sellanen söpö baby blue ja Anttilan on just sen värinen ku tän lakan kuuluukin olla. Mä en sit tiedä, että onko mun eka versio tästä vaan viallinen maanantaikappale vai onko sen pohjassa väärä nimitarra. Koitin googlesta ettiä jotain baby bluen värisiä Essien lakkoja mut mikään ei kyllä ollut lähelläkään tätä mun lakan väriä.


Mut mennääs kynsiin! Eli tässä lakkauksessa oon käyttänyt just sitä väärän väristä Mint Candy Applea ja Delush Polishin Dark Passenger glitterlakkaa Slice of Life (eli Dexter) kokoelmasta.


Sain lisää tuotteita testiin Born Pretty Storesta ja nuo niitit keskisormessa kuuluu niihin. Kiekossa on yhteensä 12 eri väriä lehden mallisia (tai niinkun avomies nimesi ne heti siemeniksi) niittejä pastellin värisinä ja neon värisinä. Vähän etukäteen mietin et onkoha nää turhan isot mun kynsille, ku yleensä kaikki aina on, mut nää oliki just sopivat! Ihanan pieniä. Näitä mahtuu yhdelle kynnelle aika monta.

Näihin kynsiin käytin pelkästään pastellisia lilan värisiä niittejä. Ne sopi hyvin Dark Passengerin liloihin glittereihin (mitkä ei tietysti kynsillä pahemmin näy, mut pullokuvassa ylempänä näkyy). Näin jälkikäteen ajateltuna olisi pitänyt kyllä lakata niittikynnen pohjaväriksi valkoinen eikä sininen.


Kaikki Born Pretty Storen nail art -tuotteet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saatte -10% normaalihintaisista tuotteista.

4 kommenttia:

 1. Vertailimme tässä juuri vierekkäin jenkki- ja suomiversioita Essien Parka Perfectistä. Niissä oli tosi iso sävyero. Muitakin vastaavia Essien lakkoja tulee mieleen, ainaki Fijistä on kahta versiota. Kumpikaan sun lakoista ei siis ole viallinen, jostain syystä Essiellä vaan on näitä eri versioita samasta sävystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaa okei, kiitos tiedosta! Onpas kummallista et saman nimistä lakkaa tehdään kahta eri väristä O.o Vois nimetä toisen eriksi sit jos hirveen iso väriero on. Tää munkaan eka Mint Candy Apple ei todellaakaan ole mikään minttu.

   Poista
 2. Onpas ärsyttävä juttu tuo "vääränvärinen" Essie! Mutta hienot kynnet olet sillä silti loihtinut. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️