perjantai 10. huhtikuuta 2015

Aakkoshaaste: A

Ajattelin alottaa aakkoshaasteen, kun tuntuu et käytän aina vaan samoja lakkoja. Valmiiksi määrätyt lakkavaihtoehdot pakottaa käyttämään eri lakkoja. Eikä tarvi tuskailla kaikkien eri lakkojen kanssa sillon ku ei osaa päättää millä laikkaisi. Kätevää! Niille ketkä ei tiedä mikä aakkoshaaste on niin siinä lähdetään a-kirjaimesta (yllätys yllätys) ja aina valitaan lakattavaksi kynsilakka minkä nimi alkaa sillä tietyllä aakkosen kirjaimella. Samalla kirjaimella alkavia lakkoja voi valita kynsille useammankin (jos sellasia edes löytyy) ja muitakin lakkoja saa käyttää samassa lakkauksessa. Olipas hankala selittää sillai et edes joku tajuaa jotain.


Eli a-kirjain. Mulla ei tainnut olla kuin kaksi tähän ekaan aakkoseen sopivaa lakkaa (molemmat vielä China Glazelta) ja niistä valitsin kynsille upean Atlantiksen. Oon lakannut viimeksi tällä muistaakseni kesällä 2012 :D. Hiukan oli koostumus paksuuntunut. Edellisellä lakkauskerralla tuskailin sitä ettei Atlantis meinaa millään peittää ja nyt kynsillä sitä on yksi erittäin peittävä kerros. Lakka jämähti sutiinkin ihan klönttiseksi hetkessä. Saatoin hiukan lorauttaa pulloon ohentajaa.


Atlantiksen päälle lakkasin Essien Licoricen tosi teräväkärkisiä kolmiovinyyleitä apuna käyttäen. Etusormesta vinyyli hiukan päästi lakkaa allensa ja kolmion reunat ei ole ihan suorat, mut muuten ne käyttäyty ihan täydellisesti. En jaksanut sit etusormen pienistä virheistä välittää.


Käytetyt lakat:
China Glaze - Atlantis
Essie - Licorice

18 kommenttia:

 1. Aakkoshaastetta on aina kiva seurata :) mullakin oli joskus Atlantis mutta taisin luopua. Hieno manikyyri, musta ja glitter toimii hyvin yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mä oon meinannut joskus myydä Atlantiksen, mut onneks en sit kuitenkaan myyny.

   Poista
 2. Todella kauniit lakkaukset! Tykkään kovasti tämänkaltaisista glitterin ja cremen yhdistelmistä. :)
  Mun pitäis kans alkaa tehdä tuota aakkoshaastetta, sillä mulla lojuu kans ihan liikaa upeitakin lakkoja käyttämättä, kun oon jämähtänyt käyttämään aina samoja lakkoja. Mut jos tuo ablecs15 ensin alta pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :)! Siinä käy äkkiä sillai et kaikki jää kesken, jos on monta haastetta samaan aikaan ku kerkii kaikkea tehdä :D.

   Poista
 3. Mulla on kanssa suunnitteilla vähän samantapaiset kynnet. <3
  Nää on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mul on ollut nää kynnet suunnitteilla jo jostain joulusta saakka :D. Kiitos!

   Poista
 4. Ompa upea lakka! <3 Ja upeasti on kyllä kynnekki onnistunu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi vaan ettei kuvissa näy se kaikki upee kimallus. Kiitos paljon :)!

   Poista
 5. Upeat kynnet olet loihtinut Atlantiksesta vinyyleillä! Mä en muuten huomaa etusormen kynnessä mitään, kaikki kynnet näyttää hienoilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Ehkä mä oon vaan hiukan liian tarkka näissä :D

   Poista
 6. Erittäin toimiva väriyhdistelmä ja tajusin kyllä aakkoshaasteen jujun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja kiva jos oli ihan järkevästi selitetty :D

   Poista
 7. Pitäisköhän miunkin aloittaa tämä haaste.. :D Se viime haaste minkä tein oli kiva ja hieman erilainen. Pitää penkoa googlea, että onko siellä jotain erilaista, jos ei löydy mitään mieluista, niin voisin tarttua myöskin tähän urakkaan :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva lakkaus ja aakkoshaaste tosiaan toimii aina :)

  VastaaPoista
 9. Oijoi, tosi kauniit kynnet! Tuo Atlantis on hirmuisen herkullinen <3 Munkin pitäis varmaan jossain vaiheessa alottaa aakkoshaaste, vaikuttaa niin kivalta idealta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️