keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Huhtikuun ostokset

Tässä kuussa on tullut ostettua ja tilattua niin paljon kynsilakkoja, että (melkein) ihan hävettää. Yhteensä 14 (!!!) kynsilakkaa, 5 leimauslakkaa, 10 leimauslaattaa, paketti Oumaxin akryylimaaleja (unohtu kuvista, hups) ja pari purkkia niittejä (nekin jäi vahingossa kuvista pois) löysi tiensä mun luokse. Vielä on tulematta kolme F.U.N Lacqueria ja iso läjä leimauslaattoja.


Color Clubit: Feathered Hair Out to There, Meet Me at the Rink, Diggin' the Dancing Queen, Hot-Hot-Hot Pants,
Under the Blacklight | F.U.N Lacquer - Starry Night of the Summer
Essiet: Rock at the Top, Sand Tropez, Shine of the Times | Essencet: Engaged, Prince Charming, Elecriiiiiic (miks täs pitää olla niin monta i:tä? O.o), Forgive Me | China Glaze - Fast Track
Color Clubit tilasin Live Love Polishilta ja F.U.N Lacquerin nappasin tilaukseen mukaan. Ensin meinasin tilata CC:t ebaystä, mutta silloin niitä ei siellä vielä ollut ja halusin ne äkkiänythetipaikalla. Pari lakkaa jäi Pastel Neon kokoelmasta vielä puuttumaan. Live Love Polishilta tilaan kyllä ehdottomasti joskus vielä uudestaan.

Essien lakoista kaksi (Sand Tropez ja Rock at the Top) löysin Helsingin messuilta, mutta tuon Shine of the Timesin ryöstin äitiltä takaisin (luvan kanssa tietty) :D. Mä oon muistaakseni joskus saanut sen Livboxista ja annoin sen äitille, koska pidin sitä rumana lakkana sillon. Mut nyt halusin sen takasin ainaki hetkeks, koska näin jossain netissä sillä tehtyjä tosi hienoja matattuja lakkauksia.

Chinan Fast Track on myös ryöstetty/pelastettu. Mummulle joskus tilattiin kynsilakkoja netistä ja tämä on yksi niistä. Oon jo monta kertaa mummulassa katsonut sen lakkoja, ku ne vaan pölyttyy vessan hyllyllä. Tämänkin päällä oli aikamoinen pölykerros :D. Niinpä mä sit yks kerta kysyin mummulta sillee varovasti et käyttääkö se tätä lakkaa ja sainkin vastaukseks et ei käytä ja mä saan ottaa sen, jos haluun. Mummu taitaa käyttää vaan sen muutamaa turkoosia lakkaa ;).


Koska mä nyt vihdoinkin osaan leimata, oli mun tilattava lisää tarvikkeita siihen hommaan. Niinpä tilasin nuo leimalakat alennuksesta Cesars Shopista + hehe 004 laatan. Satuin vielä tilaaman nämä sillä viikolla, kun Cesarsilla oli joku avajaistarjous ja sainkin sit kaupanpäälle Konadin setin missä oli kaksi laattaa ja nuo pienet leimauslakat. MiMaxilla oli laattoja alennuksessa ja sieltä tilasinkin neljä XL laattaa (29, 35, K Holiday Desing ja U) ja kolme pientä laattaa (AT05, HD05 ja D12). Osa noista laatoista on talvi/joulu kuvia täynnä ja yhdessä on paljon Halloween kuvia, et vähän aikaa täytyy odottaa niitten käyttämistä. 

XL laatta U:ssa on harmillisesti yksi ylimääräinen kuva, mikä on ihan kiinni toisessa kuvassa. Pistin siitä viestiä MiMaxille ja selvisi, että heidän kaikissa XL U laatoissaan on sama virhe. Heiltä ehdotettiin laatan palauttamista ja vaihtamista toiseen laattaan, mutta siinä on kuitenkin aika paljon kivoja kuvia enkä halunnut luopua laatasta, joten sain sitten laatan arvoisen lahjakortin. Mä pistän tohon alle kuvan siitä laatan kohdasta.
Eli tota heinää pitäis olla vain yksi kuva, eikä kahta.

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vielä ois silti paljon lisää hommattavia :D

   Poista
 2. Oo mitä ostoksia oot tehnyt! <3 Ja hei ihan huippua, että sujui tuo laattaongelma noin nätisti Mimaxin kanssa, ja sait tuon lahjakortin hyvitykseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täytyy vaan muistaa käyttää se :D pitääki heti mennä tilamaan jotain kivaa ettei vaan unohdu!

   Poista
 3. Matava saalis. <3 Kaikki nuo lakat on herkkuja. :3

  VastaaPoista
 4. Ihania ostoksia, oon vähän kade :) mullakin on Neon Pastelleja, mutta Diggin' the Dancing Queen ja Hot-Hot-Hot Pants oli ikävästi just loppu kun tilailin niitä, joten ne jäi uupumaan kokoelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) se on muuten tosi ärsyttävää ku olis tilaamassa jotain ja just se mitä haluis tai minkä takia tilausta ees tekee ni onki loppu!

   Poista
 5. Joskus pitää ostaa "vähän enemmän" niin sitten taas tunnistaa helpommin sen maltillisuuden shoppailussa... ;)

  Ihania lakkoja ja just sopivasti eri väreissä. Noilla pitäisi kyllä pärjäillä koko kesä. East Austin ja Wicker Park löytyy multakin ja ensin mainittua löytyy vappukynsistänikin. Herkullinen lakka! Myös tuo Rock At The Top on kiinnostava tapaus; sitä ei itselläni ookaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei näillä kyllä pärjää koko kesää :D! Haluisin ne uudet China Glazen neonit<3

   Poista
 6. Sori, nyt kun palasin katsomaan kuvatekstiä niin eihän se edes olekaan East Austin, vaan Hot hot hot pants... olin aivan varma! :D Ehkä kuitenkin melko samanlainen sävy, onko tuokin vähän neon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on aika saman värisiä kyl et menee helposti sekasin :D. Meinasin eka ostaa ne molemmat, mut googlesta swatcheja ku katoin ni niis ei ollut paljo yhtään eroa. Juu, on hiuka neon :)

   Poista

Kiitos kommentista❤️