lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäispupuja

Pääsiäiseks oli ihan pakko saada pupuja kynsille. Viime vuonna tein pääsiäiskynnet maalaamalla kynsilakoilla puput (kuva postauksen lopussa) joka kynteen. Tänä vuonna halusin käyttää mun pupu siirtokuvia. Mulla on myös leimalaatta missä on pupuja ja tänään aion taas kokeilla leimaamista (on ihan pakko sen laatan takia!). Katotaan tuleeko siitä taas yhtään mitään muuta kuin hirveä sotku.


Tutkin mun siirtokuvia hetken ja päätin käyttää kuvia missä on ruskea pupu ja kukkia. Kukkien värin perusteella lakkasin muut kynnet keltaisiksi Essencen Love is in the Airilla ja pupukynsien väriksi valitsin Ginan valkoisen, että puput näkyisivät mahdollisimman hyvin. Keltaisiin kynsiin laitoin lopuksi vielä helmiäisvalkoiset niitit.


Kuvausrekvisiittana toimi pari mustaa muovista pupua. Iskä tulosti nämä mulle 3D-tulostimella. Mallin ohjeen se oli löytänyt netistä jostain. Mul on noita pari isompaakin erilaisilla korvilla. Kaveri sanoi tuosta pienemmästä et se näyttää ihan karkilta. Eiks ookki söpöjä?

Lopuks viel kuvat niistä viime vuoden pupukynsistä joita mun pikkuveli luuli ensin pääkalloksi :D.

18 kommenttia:

 1. Voii kuinka suloiset kynnet! Ja nuo sun viimevuotisetkin on ihan yli-ihanat, tosi taitavasti oot tehny nuo puput! Ja hitsi sentään, mäkin halan 3D-tulostettuja pupuja :o <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :)! Jos sä oikeesti haluut tollasia pupuja ni pistä mulle sähköpostia ;). Iskä sano et niitä vois olla mahdollista myydä muutamia.

   Poista
 2. Oi sentään miten suloiset siirtokuvat ja söpöt pääsiäiskynnet muutenkin! Noi muoviset puput näyttää ihan lakritsikarkeilta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Voisko sellasia lakritsikarkkeja edes syödä ku ois niin söpöjä :D.

   Poista
 3. Kääks! Upeat nuo sun pupukynnet. Viime vuoden kynnet on kyllä hitusen morbidit :). Nuo uudet siirtiskynnet on kyllä täydelliset pääsiäispupukynnet! Mä luulin oikeasti kanssa, että toi musta pupu oli karkki. Saanks mä kidnapata sun isän ja sen tulostimen vähäks aikaa niin se voisi tulostaa mulle "pari" 3D-pupua? Mun aivoihin ei ihan vielä täysin mahdu tuon 3D-tulostuksen mahdollisuudet mutta tää pupujen tulostaminen on ehdottomasti maailmanrauhan kannalta tärkein prioriteetti <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on kyllä vähän kummalisen näkösiä.
   Pienin noista pupuista tais tulostua 20min et iha ihan vähäks aikaa ei taida riittää :D. Mut iskä sano et, jos joku haluu näitä pupuja ni niitä vois olla mahdollista myydä muutamia. Sähköpostia mulle tulemaan, jos haluut "pari" pupua ;).

   Poista
 4. Mäkin katsoin Tota karkiksi!:0 mutta ai kamala, ehkä hieman naurahdin, ei nuo kyllä pääkalloilta näytä vaan söpöiltä pupuilta! Pikkuveljet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinki toi pienin menis kyllä ihan karkista :D. Hahah, joo se sanoki vielä epäilevä ilme naamalla jotain et "Mä luulin et ne on pääkalloja. Ei noi kyllä pupuja ole." ku äiti sano et kato millaset pupukynnet.

   Poista
 5. Oi vitsit! Mä tykkään, niin söpöt. :3

  VastaaPoista
 6. wOOt, ihan himpun pöpöt ja anteeks mut sun iskä voi tulla myös tänne tulostimineen! Vähänkö repesin noista pääkallopupuista tai oikeastaan pikkuveljen kommentista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Se tulostin ei oo kyl ihan sellanen minkä voi vaan napata kainaloon ja ottaa mukaan :D. Mut kuten jo tuolla ylempänä parille vastasin ni, noit pupuja vois kuulemma olla mahdollista myydä muutamia et mulle vaan sähköpostia, jos haluut ;).

   Poista

Kiitos kommentista❤️