keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pay Day (H) & Hot-Hot-Hot Pants

Otsikoiden keksiminen on kyllä kauheen vaikeeta. Mä en tajua miten jotkut useemman vuoden pystyssä olleitten blogien omistajat keksii otsikkonsa. En tajua. Mun blogi on vasta jotain puol vuotta vanha ja alkaa olla jo vaikeaa. Jotkut otsikot on superhelppo keksiä ja se tulee mieleen heti lakkauksen tekemisen aikana. Mut sit suurinosa otsikoista on sellasia mitä miettii tosi kauan ja silti ei keksi mitään. Tää on yks niistä ku mietin pääni puhki ja lopulta en keksinyt mitään muuta kuin lakkojen nimet otsikoksi. Olin niinkin epätoivoinen, että päädyin kysymään mieheltäni apua ja vastaus arvatenkin oli "no en minä tiedä" :D.


Vihdoinki kynsille pääsi älyttömän upea F.U.N Lacquer - Pay Day (H) ja sen kaveriksi Live Love Polishilta tilaamani Color Clubin Hot-Hot-Hot Pants. 

Ensin lakkasin Hot-Hot-Hot Pantsilla kaikki muut kynnet paitsi nimettömään lakkasin Pay Dayn. Tarkotus oli tehdä quaterfoil dotting toolilla keskisormen kynteen, mutta se meni niin pahasti pieleen et ei tosikaan ja poistin lakkauksen keskisormesta. En jaksanut yrittää tehdä quaterfoilia uudestaan, vaan päädyin sitten valkoiseen pohjaväriin ja kukkasiirtokuviin. Siirtokuvien väliin jäävän valkoisen alueen päälle laitoin vielä varovasti Pay Daytä ihan lakan omalla sudilla. 


Peukalon, etusormen ja pikkurillin kynsiin laitoin vielä uudet ebaystä tilatut niitit. Niitteihin törmäsin ZigiZtyle blogissa tässä postauksessa ja tilasin samantien itselleni ne hopeana ja kultaisena. Saatoin myös tuon postauksen innoittamana napata Live Love Polishin tilaukseen Color Clubin Pastel Neon lakkojen kaveriksi Starry Night of the Summerin, heheh hupsista.


Käytetyt lakat:
Color Club - Hot-Hot-Hot Pants
F.U.N Lacquer - Pay Day (H)
GinaTricot - White

12 kommenttia:

 1. Ai että miten kivat värit ja koristelut! Tykkään ihan älyttömästi <3

  VastaaPoista
 2. Oiii miten ihanat! <3 Nuo kukkaset on äärettömän nättejä. :)

  VastaaPoista
 3. Kivat kesäkukat! Pay Day on ihqu, onneks mulla on se <3 noita Color Clubeja kyllä kuolaan :) niiin ja otsikko on ihan mainio, multa on joskus jopa unohtunut pois kun en oo keksinyt ja päättänyt laittaa istte lopuksi ja sitte jälkeen huomannut että hupsista, sitähän ei ole! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Multakin jäi vielä puuttumaan ainakin se vihreä ja oisko ollu keltanen. Hahah voi ei :D. Välillä kyl tekis mieli tahallaan "unohtaa" se otsikko pois.

   Poista
 4. Mahtavat kynnet! Hyvin sopii tuo lakka ja glitter yhteen. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana lakkaus! Nuo niitit on kyllä superhienot ja Funin Payday säihkyy kuin jalokivi konsanaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)! Se on varmasti hirveän upee auringonvalos!

   Poista

Kiitos kommentista❤️