perjantai 24. huhtikuuta 2015

Skating on Thin Ice-land

Sain taas valita muutaman tuotteen Born Pretty Storesta ja tällä kertaa yhdeksi tuotteeks valikoitu nämä hopean väriset metalliset koristeet. Linkissä on useampi valittava vaihtoehto ja nämä mun valitsemat koristeet on numero 121. Tuolla heidän sivuilla nämä koristeet on luokiteltu tarroiksi, mut ei nää kyl mun mielestä mitään tarroja ole. Ellen sit missannut jotain ja käyttänyt näitä väärin :D. En kyllä mitään reipäsykalvoa tai muuta liimapintaan viittaavaa löytänyt koristesta. Mihin te nämä luokittelisitte? Yritän keksiä tunnistetta tuonne sivupalkkiin näille. Pitäiskö vaan laittaa joku "metallikoriste" tai jotain..?


Halusin lakata koristeiden alle jonkun tumman lakan, mut en kuitenkaan mustaa. Mulla oli kokeilemattomissa OPI Skating on Thin Ice-land ja valitsin sitten sen tähän lakkaukseen. Lakka on ylemmässä (varsinkin) ja alemmassa kuvassa ihan liian vaalea, kiitos mun kameran sekoamisen tästä väristä. Taisi mun käsikin olla hiukan turhan lähellä kuvausteltan valoja eli ei kokonaan voi kameraa kyllä syyttää. Oikea väri on siis tuo keskimmäisessä kuvassa näkyvä.


Mut niihin BPS koristeisiin. Ne on tosi ohutta vääntyilevää jotain metallia ja menee helposti rikki. Mun kynsille ei ainakaan voi laittaa niitä ilman taivuttamista. Ihan suorina nää koristeet varmasti menisi jollekkin kellä ei ole kovin kaarevat ja pienet kynnet. Kokeilin ensin laittaa kynnelle koristeen sellaisenaan suoraan paketista, mutta se jäi kulmista tosi pahasti törröttämään. Pari ensimmäistä onnistuin katkaisemaan, kun yritin niitä taivuttaa kynnen muotoon sopiviksi. Yritin siis ensin laittaa koristeet kynnen kärkeen ja tyveen, mutta en saanut niitä taivutettua siihen suuntaan ilman rikkoutumista. Kokeilin taivuttamista koristeet pituussuunnassa pyöreäraunasen hammastikun kanssa (rullailin sillä varovasti koristeen päällä) ja siihen suuntaan koriste taipuikin ihan kirvasti eikä hajonnut. Tää taivuttamisen teko on muuten tosi hankala selittää, toivottavasti joku ees tajus hiukan mitä ajoin takaa :D. 

Eli metalliset koristeet keskisormen ja nimettömän kynsien sivuille kiinni pikakuivattajalla ja tietty lakkasin sitä myös koristeiden päällekin. Tässä kohtaa kynnet näytti vielä kauhen tylsiltä, joten laitoin joka kynteen vielä kirkkaita/hopeita strasseja.


Kaikki BPS nail art -tuotteet löytyy tästä ja edelleen koodilla TAL91 saa -10% alennusta.

8 kommenttia:

 1. Onpa nätit kynnet ja koristeet! Noiden metallisten koristeiden kanssa menee kyllä hermot. Pakkohan niitä on taittaa mutta sitten ne kehveleet menee rikki. Toinen vaihtoehto on, että ne on niin pieniä ettei taivuttamisesta tule mitään. Mutta kyllä nää kauniit on ja hyvin oot saanut kynnellekin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Mä jotenkin oletin et nää ois paljon pienempiä ja lievästi järkytyin ku sain nää käsiini :D.

   Poista
 2. Dippadappa, nää on hienot ja nuo öö ei tarrat vaan koristeet on upeet!

  VastaaPoista
 3. Oih, todella tyylikäs lopputulos! Nuo koristeet on hirmu nätit ja jotenkin sointuu täydellisesti tällaisen elegantin violetin kaveriksi :) <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️