perjantai 8. toukokuuta 2015

Aakkoshaaste: C

Aakkoshaasteessa vuorossa C. Montaa vaihtoehtoa ei ollut ja Zoyan Cosmo oli niistä muutamasta lakasta se kaikista vähiten käytetty joten valitsin sen.


Samalla tuli kokeiltua myös leimausta tekstuurien päälle. Sain vihdoinkin mun löllöleimasimenkin toimimaan! Oon aikasemmin leimannut Konadin perusleimasimella ja sillä joutuu painamaan ihan hirveän lujaa kynttä vasten koko kynnen leimat, että ne menisi myös ihan kynnen sivuille saakka. Päätin sit taas tarttua löllöön (hahah) ja viilasin sitä lasiviilalla oikein rankalla kädellä (aikaisemmin viilasin sitä tosi varovasti) ja sehän alko toimimaan. Löllöllä on kyl huomattavasti helpompi leimata, kun sillä Konadin omalla nyt kun sain sen vihdoin toimimaan!


Hehe 004 laatasta valitsin leimaksi tuollaisen köynnöskuvion. En edes yrittänyt kohdistaa leimoja mitenkään niin että se olisi joka kynnessä lähes samassa kohtaa, vaa vähän tahallani jopa epäkohdistin (:DD) niitä. Halusin leimojen olevan joka kynnessä hiukan erilaiset.

Näillä kynsillä viihdyin melkein viikon, kun yleensä kyllästyn kynsiin jo yhdessä/kahdessa päivässä. Leimat oli kyllä kynsien kärjistä jo aika kuluneet sinä päivänä, kun postin tämän lakkauksen.


Käytetyt lakat:
Zoya - Cosmo
Konad Special Nail Polish - Black

16 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️