maanantai 18. toukokuuta 2015

Äitienpäivän pikalakkaus ja vitoshaaste

Sain Jos edes kynnet -blogin Papulta vitoshaasteen jo jonkin aikaa sitten. Melkein unohtui jo! Eli ideana on vastata viiteen Papun keksimään kysymykseen ja sen jälkeen keksiä itse viisi kysymystä viidelle uudelle ihmiselle. Tämä haaste on kuitenkin kiertänyt ympäriinsä jo vaikka missä, joten mä jätän kysymyksien keksimisen ja hasteen eteenpäin laittamisen välistä.

Haasteen kysymyksien kuvituksena toimii äitienpäivänä super nopeasti lakatut kynnet. Äitienpäivänä tuli herättyä ihan liian myöhään ja oli hirvesti vielä tehtävää ennen syömään menemistä. Äitienpäivänä oli siis jokavuotinen ruokailu vanhempieni, isovanhempieni ja heidän lasten + lastenlasten kesken eräässä lounasravintolassa. Syömisen jälkeen osa porukkaa lähti kotiinsa kakulle ja loput tulivat meille juustokakun ja kahvin perässä. Aamulla kynnet oli nakut, koska en jaksanut niitä lakata edellisenä päivänä kaiken siivouksen ja leipomisen jälkeen. Samaan aikaan, kun söin aamupalaa lakkasin kynnet OPIn Stay the Night tekstuurilla. Kynsien vielä ollessa hieman märät oli pakko alkaa meikkaamaan, joten varmaan arvaatte oliko sitä lakkaa sitten joka paikassa ja tuli kaljuja kohtia kynsiin. Oli kuitenkin pakko jotain saada kynsille, koska nakuna ne yleensä aina katkeaa. Vaatteita pukiessa kynnet oli jo onneksi kuivat! Juhlimisen jälkeen illalla lakkasin vielä yhden lisäkerroksen Stay the Nightiä, että sain virheet peitettyä.


1. Mikä kynsiharrastuksessa on kaikkein ärsyttävintä?
Varmaan sama mitä Kynsitaideterapiaa -blogin Kataroomakin tähän vastasi! Eli se, että aina tulee vastaan kaikkia uusia ihania lakkoja, koristeita, leimalaattoja ym. mitkä on vaan aivan pakko saada. Ikinä ei ole mitään tarpeeksi!

2. Jos sinun pitäisi koko loppuelämäsi lakata vain yhdellä lakkatyypillä, minkä koostumuksen valitsisit ja miksi?
Tää kysymys onki vaikee! En osaa edes päättää mitä tänään söisin joten :D.. Mut ööh, valitsisin varmaankin glitterit, koska kimallus ja säihke.

3. Kuka on kynsi-idolisi ja miksi ihailet juuri häntä?
Seuraan tosi monta eri blogia ja insta-käyttäjää, joten en kyllä osaa vastata tähän mitään järkevää.


4. Mitä ruokaa laitat ankeana sadepäivänä, kun kaikki tympii ja tarvitset jotain turvallista lohturuokaa, joska tulee lämmin ja pörheä olo?
Sillon ku kaikki tympii haetaan ruokaa Mäkkäristä, pitseriasta tai yhdelta grilliltä kokolihahamppari! Mut, jos nyt leikitään et kaikki roskaruokapaikat olis kiinni ja olis aivan pakko tehdä ruokaa, tekisin samanlaista lasagnea ku äiti ja iskä aina tekee♥.

5. Nimeä muutama sellainen lakkaharvinaisuus, jonka ottaisit riemusta kiljuen, mutta jota et huonon saatavuuden ja/tai korkean hinnan takia luultavasti tule koskaan saamaan.
OPI - DS Original!!!!!!♥♥ Varmaan pyörtyisin, jos saisin omakseni ihan minkä tahansa vanhemman DS -sarjan lakan :D.

6 kommenttia:

 1. On se vaan nätti tuo OPIn Stay the Night. Omistan itsekin :)

  VastaaPoista
 2. Näitä haastevastauksia on kiva lueskella :). Ootpa saanut otettua tosi hyvät kuvat Stay the Nightista, kuvista näkyy lakan tekstuuripinta hienosti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)! Mun mielestä nää kuvat on iha huonot :D Meinasin jättää julkasematta kokonaan! Varsinki toi ylempi on iha liian valottunut ja plääh. Mut nää 2 oli parhaat kaikista kuvista mitä tästä sain otettua.

   Poista
 3. Tää on niin ihana lakka ja olin jo ihan unohtanut sen olemassaolon. Nätisti oot saanut sen kynsillesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Vähän tää on värinsä takia hankala yhdistää minkään muiden lakkojen kanssa. Mä en kyl ainakaan osaa :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️