tiistai 5. toukokuuta 2015

Kuu ja tähtiä

Valitsin Born Pretty Storesta yhdeksi testituotteksi valkoiset siirtokuvat missä roikkuu tähtiä ja kuita narujen (vai mitä ne on?) päässä. Päätin jo ennen paketin saamista, että teen siirtokuvien alle sini-mustan liukuvärin. 


Liukuun päätin käyttää kolmea hololakkaa: Color Club - Beyond, F.U.N Lacquer - Starry Night of the Summer ja OPI - Blue Moon Lagoon. Liukuvärin tein vain nimettömään ja keskisormeen, muihin kynsiin lakkasin pelkän Beyondin. Meinasin kyllä tehdä muihinkin kynsiin liukuvärin, mutta laiskuus iski. Liukuvärjätyissä kynsissä on ihan kynnen kärjessä musta, mutta se ei kyllä pahemmin näy siirtokuvien alta.. 


Siirtokuvat oli paljon isommat, kuin mitä ajattelin ja jouduin leikkelemään niitä aika paljonkin. Arkissa on yhteensä vain 10kpl kuvia, mutta ison koon takia niistä riittää aika moneksi kerraksi, jos on yhtään pienemmät kynnet. Nyt muuten huomasin, että keskisormen tähdistä muutama on repeillyt. En ole varma oliko ne tollasia alunperin vai hajosiko ne siinä kohtaa, kun en jaksanut odottaa niiden likoomista vedestä tarpeeksi kauaa vaan vähän väkivaltaisesti irrotin ne taustapahvista. Vähän kyllä veikkaan et mun malttamattomuus rikkoi ne.


Kaikki BPS nail art -tuotteet löytyy tästä ja koodilla TAL91 saa -10% tilauksesta. 

14 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️