keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Mistletoe Kiss leimoilla

F.U.N Lacquerilla oli tossa vähän aikaa sitten taas restock ja pitihän sieltä muutama lakka tilata. Varsinkin, kun sähköpostiinkin oli tullut F.U.N Lacquerin synttärien kunniaksi 25% alennuskoodi. Pääsin jopa ihan alkupäähän 50 ensimmäisen joukkoon ja sain postimaksut paypalin kautta takaisin!


Yksi tilatuista oli limen vihreä Mistletoe Kiss. Meinasin viimeksi jo tilata tämän, mut kuitenkin jätin viime tipassa tilauksesta pois. Nyt se pääsin kynsille heti samana päivänä, kun paketin postista hain. Muistaakseni tämä peitti kolmella paksuhkolla kerroksella. Lakatessa lakka jotenkin pahksuuntui koko ajan ja lopulta jämähti sutiin joten jouduin vähän ohentajaakin käyttämään. Tälläsen glitterlakat saa kyllä olla vähän paksumpia, että peittää hyvin. Sellanen litkuglitterlakka ei peitä yhtään ja saa laittaa miljoona kerrosta! Mun kamera muuten sekosi tän lakan kimalluksesta täysin ja yritti koko ajan tarkentaa johonkin muualle ku kynsiin.


Ajattelin taas kokeilla vähän leimaamista, kun MiMaxilta tilatut uudet laatat tuli just sopivasti. Muistin siis käyttää sen 6€ hyvityslahjakorttini! Laatta minkä valitsin ensimmäisenä kokeiltavaksi on JQ-17. Leimojen kohdistun ei mennyt ihan just sillai ku olisin halunnut. Ainut kynsi mihin leiman sain haluamallani tavalla on ensimmäisenä leimattu pikkurilli. Eipä muutkaan leimat pahasti pieleen menneet ja olihan tää eka kerta ku edes yritin mitenkään kohdistaa kokokynnen leimoja samanlaisiksi joka kynnelle. Nimettömän jouduin tekemään alusta asti uudelleen, koska leimaa kynnelle painaessa se leimasin jotenkin lipesi mun kädestä ja leima meni ihan päin metsää.

Tykkäsin lakkauksesta tosi paljon ja olisin viihtynyt näillä vaikka kuinka kauan!

14 kommenttia:

 1. Oijoi ku kaunis lakka ja nätskät kynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Kylläpä on häikäisevä lakka! ♥

  VastaaPoista
 3. Olitpa salamannopea tuon Fun-tilauksen kanssa kun sait postikulutkin takaisin :). Ihana säihkyvä glitterhololakka ja noi leimaukset sopii hienosti lakan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo ja ajattelin viel etten kerinny siihe 50 ekan joukkoon :DD Kiitos!

   Poista
 4. Oi että, upealta näyttää! Mullekin on nyt matkalla kaksi ensimmäistä FUNiani, enkä millään malttaisi odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ooh, säki vihdoin sorruit ;D Ne on kyllä niin hienoja, että pitäis saada ne heti maksamisen jälkeen kätösiin!

   Poista

Kiitos kommentista❤️