sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Starry Night of the Summer

Nappasin vielä viimeiseksi mukaan ostoskoriin Live Love Polishilta lakkoja tilatessani aivan älyttömän upean F.U.N Lacquerin Starry Night of the Summer holon. Muutaman kerran olen tilannut F.U.N Lacquerin omilta sivuilta, mutta tilausta tehdessä aina ajatellut etten tarvitse sinistä hololakkaa, onhan mulla se Dance Legendin holopäällyslakka (mitä en ole vieläkään käyttänyt kertaakaan, hupsista vaan). Kuitenkin ZigiZtyle blogin postauksen nähtyäni mun oli ihan pakko (siis oikeesti ihan pakko) saada tämä lakka.


En keksinyt lakalle mitään järkeviä koristeluja, vaikka kuinka yritin ja kävin moneen kertaan läpi koristelaatikoita ja siirtokuvia ym. Lopulta päädyin sitten hiukan matkimaan Sigin lakkausta ja laitoin jokaiseen kynteen yhden tähtiniitin. Sopii muuten nuo tähdet hyvin lakan nimen kanssa, hah! 

Tämän lakkauksen teon ja poiston jälkeen näin Sannan tekemät aivan tajuttoman kauniit hololakalla tehdyt negative space -kynnet ja melkein putosin tuolilta. Miksen mä tajunnu tehdä tollasia?! No, mut ens kerralla sitten joskus (jos muistan). 


Starry Night of the Summer on kyllä niin upea tapaus, että kerkisin sitä käyttää jo yhteen liukuväriinkin. Seuraavassa postauksessa siitä sitten lisää!

14 kommenttia:

 1. Joo, siis mä en kestä! Tää on ehdottomasti kaunein holo maailmassa <3. Onneksi mulla on se, koska taisin lukea FUNin sivuilta, että sen valmistus lopetetaan. Ei näin kaunista voi lopettaa... vääryys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niitteen sähköpostilistalla ja restock ilmotuksessa luki jotain et se on nyt viimistä kertaa myynnissä :o Ihan tyhmää!

   Poista
 2. Hei apua, näähän on tosi nätit! Mähän tein aiemmin jonkinlaista negative space myös oman Starry night of the summerini, aka A Englandin Tristamin kanssa, oon vähän tällainen one trick pony :D

  Näille upeille hololakoille paras koristelu on kyllä tällainen yksinkertainen, pääsee kaunis lakka loistamaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jos jostain koristelutyylistä tykkää ni miksei sitä sit käyttäis usein ;D Ja tosiaanki, ei saa koristeluilla peittää upeeta lakkaa liikaa<3

   Poista
 3. Tuo lakka on vaan niin upea<3!

  VastaaPoista
 4. Kaunis lakka joten mitä sitä peittämään tämän enempää, just osuva koristelu, onneks multa löytyy myös tämä upeus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tää on kyllä sellanen mikä kannattaa omistaa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ja nää kuvat on viel sisäl otettuja et kui upee tää sit oikee onkaa auringonvalossa!

   Poista
 6. Voi kiesus se on kaunis <3 Mullekin on tullut Sigin takia pakkomielle tästä lakasta :D JA nyt sain paniikin kun kommenteista selvisi, että tätä ei kohta enää saa! Nyyh sentään, mistäköhän vielä ehtisi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Live Love Polishilla näytti ainakin olevan tätä vielä. Äkkiä sieltä ostamaan ;) http://www.livelovepolish.com/collections/fun-lacquer/products/fun-lacquer-starry-night-of-the-summer-nail-polish

   Poista

Kiitos kommentista❤️