perjantai 1. toukokuuta 2015

Strassi överit

Kerroin edellisessä ostopostauksessa, että otin äitiltä lainaan (heh) Essien Shine of the Times lakan. Halusin käyttää sitä mustan päällä ja matata kynnet lopuksi.


Ihan joka kynteen en kuitenkaan halunnut Essien flakies lakkaa laittaa, joten oli keksittävä jotain mitä lakkaan yhdistäisi. Päädyinkin mun ainoisiin tummiin strasseihin. Ihan ei kyl mennyt tämä lakkaus putkeen. Kynsistä ei tullut sellaiset kuin halusin, koska starssien asettelu vähän karkasi käsistä ja johti koko kynnen strassittamiseen. Mun piti ensin laittaa nimettömään vaan muutama strassi sillai hienosti kynnen toiselle sivulle, mut strassit mitä käytin oliki hirveän koholle jääviä ja isoja joten ne jäi törröttämään kauheasti. Fiksuna sit ajattelin et ei ne törrötä niin pahasti, jos tungen koko kynnet strasseja täyteen. Ei olis ehkä kannattanut.


Näissä kuvissa noista strasseista tulee lähinnä mieleen joku sammakonkutu. Hienosti kyllä kaikki strassien värit näkyy, ei siinä mitään. Livenä strassit oli vaan lilat, joten ihan kiva et kaikki värit kuitenkin kuvissa näkyy. 

Tää lakkaus kuuluu taas niihin lakkauksiin mistä ei oikein osaa päättää tykkäänkö vai en. Mietin myös et pitäiskö luokitella nää pilalle menneiks ja melkein jätin julkaisemattaki. Mitäs mieltä te ootte?


Käytetyt lakat:
Essie - Shine of the Times
Essie - Licorice
OPI - Matte Top Coat

16 kommenttia:

 1. Mä rakastan näitä kynsiä <3. Älä kuvittelekaan jättäväsi tällaisia helmiä julkaisematta :). Mä voisin matkia nää ihan suorilta omille kynsille. Ei mitään mokottamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, voi kiitos paljon<3 Kiva et tykkäät :3 Mä oonki tähän mennessä kaikki lakkaukset julkassu täällä, muutamaa pieleen mennyttä lukuunottamatta. Ne odottaa sellasta hetkeä, kun ei ole mitään muuta postattavaa.

   Poista
 2. No musta nää on tosi kivat :) pitääkin ite taas matata flakieitä joku päivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti (: Flakiet on tosi upeita matattuna!

   Poista
 3. Ihanalta näyttää tuo Shine of the Times matattuna ja tykkään myös tuosta strassikynnestä. Onhan se hieman erikoisen näköinen, mutta positiivisella tavalla. Se tekee lakkauksesta mielenkiintoisen näköisen. Kaiken kaikkiaan tykkään paljon. Kannatti ehdottomasti julkaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Vähän kummalisen näkönen se oli mun mielestä, ku en koskaan oo ennen täyttäny koko kynttä strasseilla. Mut kiva kuulla et muut tykkää! Eli ei ollu ihan niin fail ku luulin :D

   Poista
 4. Mä ainakin tykkään näistä ihan hulluna. <3 Mahtavat!

  VastaaPoista
 5. Onneksi julkaisit nämä kynnet! Aivan ihana kokonaisuus ja tuo strasseja täynnä oleva nimetön kruunaa koko homman :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla positiivisia mielipiteitä kynsistä mistä ite ei oikeen tykkää :)

   Poista
 6. Siis aah nämähän on sulaa rakkautta! <3__<3 Todella hölmö olet kun mietit ettet olisi julkaissut, kokonaisuus on mielettömän upea! Tykkään ihan hirmuisesti <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️