perjantai 22. toukokuuta 2015

Water spotted tekstuurin päälle

Tällä kertaa kynsillä kokoilemattomien joukosta napattu Golden Rosen neon pinkki Holiday 75 tekstuuri. On muuten tosi ärsyttävää, kun lakalla ei ole kunnon nimeä vaan numero! Pelkän numeron perusteella ei voi millään muistaa mikä lakka on kysessä, mutta aika monen nimellisen lakan muistaa ihan helposti ulkoa pelkkää lakkaa katsomalla ja toisinpäin. Heti tietää sanoa, että tässä lakkauksessa toisena lakkana käytetyn hopean holon nimi on Harp On It. Golden Rosen numeron jouduin tarkistamaan pullon kyljestä. Varmaan en ole ainut ketä numero nimen tilalla ärsyttää?


Päätin kokeilla water spotted tekniikkaa tekstuurin päälle. Mä lupasin joskus aikoja sitten tehdä tästä koristelutavasta tuton, mutta tälläkin kertaa värivalinnat oli kameran mielestä surkeita ja tuton kuvaus ei onnistunut. Mulla on lakat valmiina jo seuraavaan water spotted lakkaukseen ja tällä kertaa valitsin vesikippaan laitettavaksi tummia värejä, joten toivottavasti onnistuu tuton kuvaus niillä. Kyllä mä sen vielä saan tehtyä, uskokaa pois :D!

Tällä kertaa en halunnut lakata kaikkia kynsiä ihan kokonaan Holiday tekstuurilla, vaan tein keskisormeen ja nimettömään kolmiot kynsivinyyleillä. Alle en laittanut ku vaan aluslakan ja sitä hiukan lähti pois kynsivinyylien mukana. Kynsien ollessa valmiit putsasin siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella loput kolmioon jääneet aluslakan jämät pois.


Water spottedissa käytin siis Color Clubin upeaa Harp On It holoa. Teippasin kynnen sivut tosi tarkkaan, sekä tuon kolmion myös piiloon ja yhtään ei jäänyt siivottavaa. Kannattaa kokeilla sitä apteekin Micropore teippiä. Ihan parasta!

Kuvissa ei kynsillä holo näy kyllä yhtään.. Mä en nyt tiedä mikä ongelma näissä mun kuvissa on parissa viime postauksessa ollut. Eka oli melkein näkymötän kelmutus, seuraavaks melkein näkymättömät kuivakukat ja nyt näkymätön holo efekti. Kaikki on kuitenkin ihan kynsillä näkynyt ja erottunut hyvin, mutta kuvissa sit ei. Kummalista. Joskus vaan ei mee putkeen!


Käytetyt lakat:
Golden Rose - Holiday 75
Color Club - Harp On It

25 kommenttia:

 1. Mäkin haluun neonpinkin tekstuurin! O.o ihana! <3

  VastaaPoista
 2. ooh, ihanat kynnet <3 saako noita golden rosen tekstuureja enää mistään, pakko saada tuo neonpinkki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3

   Oon tilannut niitä täältä http://beautycosmetic.biz/en/golden-rose-holiday-summer-nail-color-p-9385.html
   Sissillä on tosi hyvä ohje tuolta tilaamiseen (http://betternailday.purkkimafia.fi/2013/01/beautycosmetic-biz-verkkokaupasta-tilaaminen/#comments) tosin sivut on muuttunu aika paljon tuon ohjeen jälkeen, mut kai tosta jotain hyötyä on :).

   Poista
 3. Ihanan färinen tuo numerolakka ja juu-u, numerolakat ei jää mieleen, joskus on jopa tullut ehkä hommattua kynsilakka osaksi myös nimen takia :D tunnustan. Kauniit lakkaukset ja kivan malliset sun kynnet. Kuvahommat on välillä niin henkimaailman juttuja ettei mitään määrää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans ostanu pari lakkaa ihan vaan nimen takia :D Kiitos paljon :)!

   Poista
 4. Sitten kannattaa vasta huolestua, jos kuvissa on näkymättömät nakit :D. Eipä olis tullut mieleen kokeilla water spottedia tekstuurin päälle. En ole kyllä saanut vielä testattua sitä millään tasolla, mutta vielä mä täältä isken :). Mä tykkään näistä kynsistä tosi paljon. Pitääkin kaivaa neontekstuurit esiin kesää varten. Muut kaivaa kesävaatteita mutta mä meen samoilla mustilla. Mä kaivan esiin kesälakat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaks täytyy kokeilla vesimarmorointia tekstuurin päälle. Näin jossain myös kynnet mitkä oltiin vesimarmoroitu tekstuureilla, mitenköhän se mahtaa onnistua :o Mul ei ole ku tää yks neon tekstuuri joten täytys varmaan ostaa lisää :D

   Poista
 5. Onpas hauskat! Mä en oo tajunnutkaan, että voisi koittaa tota tekniikkaa tekstuurin päälle ja miten kivalta se vielä näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Tekstuurin päälle voi vesimarmoroidakin, sitä pitää koitaa kans!

   Poista
 6. Kivasti yhdistelty erilaisia elementtejä, mutta kuitenkin yhtenäinen kokonaisuus :)

  Hyvältä näyttää ilman holoefektiäkin. Mutta joo tiedän tunteen, se on turhauttavaa kun ei saa jotain osaa lakkauksesta välitettyä kuviin millään. Mulla käy myös usein niin erityisesti holon kanssa, mutta myös muiden koristelujen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Siirsin just kuvia kamerasta konelle ja siellä oli yhdet melkeen näkymättömät vesimarmoroinnit. Mä en kestä :'D

   Poista
  2. Auts. Mun on aina pakko siirtää kuvat heti kuvaamisen jälkeen ja tarkistaa että näkyykö kun pelkään että käy juuri noin. Sitten voi vielä tarvittaessa tehdä korjausliikkeitä. Tosin ei sekään aina onnistu, jotkut jutut ei vaan näy vaikka mitä tekis.

   Poista
  3. Täytys kyllä iteki tehdä sillai, mut se aina vaan jää ja unohtuu. Yleensä siirrän kuvat koneelle vasta siinä vaiheessa ku kamera ilmottaa et muistikortti on täynnä ja on jo pakko tehdä uusille kuville tilaa.

   Poista
 7. Näyttääpä kauniilta! <3 Nuo nimettömät lakat on kyllä raivostuttavia, jotenkin tosi tympeitä ja "sieluttomia" ja lisäksi ärsyttäviä juuri tuon takia kun joutuu aina juoksemaan sitä numeroa tarkistamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Tosi rasittavaa kyl! Sit varsinki näitä Golden Rosen tekstuureja ei edes googlen kuvahaulla meinaa löytää vaan joutuu oikein kaivelemaan.

   Poista
  2. Eiku nyt menin googleen ja ne oliki Perfectin lakat mistä ei meinaa kuvia löytää millään :D

   Poista
 8. Tosi kivat lakkaukset! :)

  Multa taitaa löytyä laatikosta tuo sama tekstuurilakka, pitänee kaivella esiin tässä lähitulevaisuudessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alkaa olla se aika ku kaikki kaivaa neon lakat ja holot esiin (:

   Poista
 9. Minusta nämä on vallan hauskat! Water spottediin ei olekaan itsellä vielä rohkeus riittänyt.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Koita vaa rohkeesti, se on tosi helppoo ;>

   Poista
 10. Ihan helmi idea yhdistää water spotted tekstuurilakkaan ja tässähän on vielä negative spacekin mukana. Hurjan hienot kynnet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️