maanantai 8. kesäkuuta 2015

Ei ihan ampparit

Mun mies on jo kauan halunnut et tekisin amppari-kynnet eli sellaset missä olis keltaisia ja mustia raitoja. Viime vesimarmorointikerrasta oli jäänyt tarvikkeen pöydälle, joten ajattelin kokeilla vesimarmorida sellasia.


Lakkasin ensin kaikkiin kynsiin kerroksen OPIn keltaista A Just Can't Cope-acabana lakkaa. Marmoroidessa kuitenkin totesin taas kerran, ettei mun musta Essie ole vieläkään alkanut toimimaan marmoiroinnissa (miksi edes yritän aina uudestaan ja uudestaan?) ja jouduin hylkäämään mustakeltaiset vesimarmoroidut kynnet. Mä en tiedä mikä vika siinä lakassa mahtaa olla ku kyllä kaikki muut cremet toimii ihan täydellisesti mut Licorice ei. Se ei kunnolla leviä veteen ja sit se muuttuu sellaseks riekaileiseks eli hajoaa. Täytyy ostaa joku muu musta lakka. Olisinhan voinut vinyyleillä tehdä raidat, mutku mä halusin marmoroida!

Koska kynnet oli jo lakattu keltaiseksi, ei ihan mikä tahansa väri käynyt mustan tilalle. Hetken mietittyäni nappasin kokeilemattomien joukosta beigen OPIn lakan eli Going My Way or Norway?. Sillä ja Cope-acabanalla vesimarmorin raidalliset kynnet.


Aluksi en tykännyt näistä yhtään, koska värit oli jotenkin kauhean syksyiset ja meinasin samantien poistaa lakkauksen. Hetken kynsiä tuijoteltuani kuitenkin aloin tykkäämään näistä koko ajan enemmän. Väreistä tulee mieleen ihan murkku-mehujää tai joku banaani kinuskikastikkeella. Täytyykin vesimarmoroida joskus amppari-mehujään väriset kynnet. NAM!


Käytetyt lakat: 
OPI - I Just Can't Cope-acabana
OPI - Going My Way or Norway?

28 kommenttia:

 1. Minusta nää on hienot koska marmorointi on onnistunut täydellisesti <3

  VastaaPoista
 2. Ei yhtään syksyiset, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Nää on herkulliset! Ei musta yhtään syksyiset. Ihanaa kun kaikki kaivaa tuon OPI:n keltaisen kesällä laatikoistaan ja mua alkaa kismittää, ettei mulla ole sitä vieläkään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt sit äkkiä ostamaan se on ihana ;>

   Poista
 4. Herkulliset niistä kyllä tuli! :3

  VastaaPoista
 5. Hitto mietin samaa kuin Malle tossa ylälaatikossa, näen tätä samaa keltsiä lakkaa siellä ja täällä ja mulla ei ole tätä! Nää on aivan upeet marmoroinnit, tykkään huisisti!

  VastaaPoista
 6. Erinomainen väriyhdistelmä ja hienot marmorointikuviot!

  VastaaPoista
 7. Värit on kieltämättä vähän erikoisemmat, mutta WAUTSI mikä marmorointi! Erittäin onnistunut lopputulos, nyt alkoi tekemään mieli sitä mehujäätä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :)! Amppari-mehujää on parasta!

   Poista
 8. Hienot! Murkkumehujäitä odotellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en tiiä mikä aivokatkos mulla on ollu kommenttia kirjoitaessa, mutta tarkotus oli odottaa amppareita! :-D

   Poista
 9. vau, tosi onnistuneet ! <3 mä tein just vähän aikaan sitten Amppari- mehujää marmoroinnit , ne on huomenna blogissa :D aika hyvin sattu, murkku ja amppari jädet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos<3 Hah aika hyvi :D Mun täytyy kans jossai kohtaa tehdä amppari-mehujäät!

   Poista
 10. Upeasti onnistunut marmorointi <3 Väritkin on oikeastaan tosi kauniit, mullekin tuli tuo murkku-mehujää heti mieleen :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista❤️