lauantai 13. kesäkuuta 2015

F.U.N Lacquer - Secret

Oon lukenut monesta blogista, että F.U.N Lacquerin Secret tarvii allensa jonkun muun lakan tuomaan peittävyyttä. Mä välttämättä halusin kuitenkin kokeilla miten se peittää yksinään ja totesin, että seuraavalla kerralla todellakin lakkaan Secretin jonkun peittävän lakan päälle.


Kynsillä mulla tais olla kaksi erittäin paksua ja möykkyistä kerrosta Secretiä + yksi kaljujen kohtien paikkailukerros. Kuvista näkee tosi hyvin tuon lakan paksuuden ja möykyt. Yritin vähän tasotella niitä ja painella lyttyyn varovasti, mutta silti niitä jäi paljonkin. Lakatessa lakka muuttui älyttömän paksuksi ja jäi pahasti kiinni sutiin. Tämän ansiosta se ei tietenkään levittynyt kovin hyvin ja lakkauksen reunat jäi röpelöisiksi. Parhaiten röpelöisyyden näkee postauksen viimisestä kuvasta peukalon reunasta. Kynsien kärjetkin oli jotenkin kauhean hankala lakata ja niistä näkyikin läpi ihan kivasti, vaikka kuinka yritin glittereitä sinne asetella.


Secret on taas niitä lakkoja mihin en meinannut millään keksiä koristeluja, joten kuljin sieltä mistä aita on erittäin matala (ja tylsä) ja laitoin kahteen sormeen Born Pretty Storesta aikaisemmin saamiani niittejä ja strassit. Nämä kynnet tehtyäni ja kuvien seistessä julkaisujonossa bloggerin luonnoksissa kerkisi Malle ja Nena Sofia julkaista myös lakkaukset Secretistä älyttömän upeilla koristeluilla.

Kuinka moni muuten meinaa tänään kököttää tietokoneen vieressä odottamassa F.U.N Lacquerin uuden kokoelman julkaisua? Ekoja kuvia nähtyäni ajattelin, että joudun tilaamaan kaikki 7 kokoelmaan kuuluvaa lakkaa. Tarkemmin kuvia tutkiessani ja asiaa pohtien kuitenkin totesin et en haluakkaan ostaa yhtään mitään. Kaikki loput rahatkin olisi mennyt niihin. Voi olla et tuun vielä pahasti katumaan tätä päätöstä viimeistään siinä vaiheessa, kun lakkoja alkaa näkymään blogeissa :D. 

14 kommenttia:

 1. Ooh! ♥ Näyttää kyllä upealta tää holoton versio tällain paljaana :) Ja koristeluissa ei oo mitään vikaa, ei kaikkia lakkoja edes halua pahemmin peittää :)

  VastaaPoista
 2. Tuo lakka on kyllä niin upea, että huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Onneks sit lopulta ostin sen ku jossain kohtaa meinasin, etten tarvi sitä :D

   Poista
 3. Meillä on ollut aivan samat ongelmat Secretin kanssa ja sama ajatuskulku uuden kokoelman suhteen :D. Eli tää lakka on ihana mutta vain topperina. En enää ikuna lähde kerrostamaan näitä! Pitäiskö printata varoitusteksti omaan pulloon, kun en kuitenkaan muista :). Meinasin itse ostaa 3-4 noista uusista FUNeista, mutta jotenkin niistä ei nyt tullutkaan sitä pakko saada -tunnetta. Niihin on tavallaan tungetti kaikki mahdolliset iridescent/holo/chrome/flakie-glitterit mitä maailma päällään kantaa, enkä ole ihan varma onko punainen lankakin tullut pilkottua glitterinosiksi lakkojen sekaan. Saattaa olla, että kadun ja saattaa olla että en, kukkaro kiittää joka tapauksessa :). Mun mielestä nuo niittikoristeet sopii tosi hyvin tähän lakkaan ja saatan tehdä jotain tällaista kun pääsen käsiksi Royal Chapeliin <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Secret oli kyl niin ärsyttävä yksinään et ens kerral mä kyl ihan varmasti muistan lakata sen jonkun muun päälle :D. Niissä uusissa oli kyl ihan liikaa kaikkea! Ooh, Royal Chapel on ihana<3

   Poista
 4. Woutsi ku tuo onki nätti lakka! Ja nuin kaunis lakka ei välttämättä ees tarvi sen kummempia koristeita. <3
  Mää kävin kattelemassa niitä kokoelman lakkoja ja ne on kyllä kaikki tosi ihania ja erikoisia. Meitsi on vaan niin pihi, että ihastelen niitä sitte ruudun takaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on just niitä lakkoja mitä ei halua peittää koristeluilla, mut kuiteki jotain koristetta pitäs laittaa :D.

   Poista
 5. Mulla Secret odottaa vielä kynsille pääsyä. Taidan muistaa lakata sen suosiolla jonkun peittävän lakan päälle. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkaa ihmees sen alle joku peittävä! Säästät hermojas :D

   Poista
 6. Mulla on tällä hetkellä kynsillä Galaxy (H) ja 3-4 kerrosta.. Jotenkin odotin FUNin lakoilta enemmän peittävyyden suhteen mutta ei voi mitään, näillä mennään ! Onhan tää ihan älyttömän nätti ja tuo Secret myös <3 Mun oli pakko tilata uudesta kokoelmasta Storm <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa niistä peittää kyllä ihan hyvin. En tajua miksei kaikki vois olla peittäviä olis niin paljon kivempia sillee.

   Poista
 7. 2 lakkaa olisin uusista halunnut, mutta nettini oli liian hidas ja molemmat loppuivat ennen kuin kerkesin sanomaan mitään. ( Daydream meni funin sivuilta alle 2 min!!!) Mutta näin jälkikäteen en niin enää harmittele, koska tajusin että voin ostaa samalla rahalla useamman DaLen itselleni synttärilahjaksi, joten parempi ehkä niin. :-D Ja haluaisin laittaa koko Funin boikottiin kun tekee tuommoisia rajoitettuja kokoelmia, vaikka ne tietää että niitä menis kaupaksi vaikka kuinka paljon enemmänkin. -_-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi ärsyttävää ku yleensä netti jumittaa just sillon ku ei sais! No huh, ne meni kyl tosi nopeesti! En mäkään varmaan olis kerennyt mitään sieltä saamaan ku aina sählään jotain :D. Ne varmaan saa tosi paljon enemmän myytyä niitä lakkoja tollai et on rajattu saatavuus.

   Poista

Kiitos kommentista❤️