torstai 25. kesäkuuta 2015

Lila pikalakkaus

Tietteks et on tosi vaikeeta alottaa tekemään postausta, jos ei ole kuvat siihen jo valmiina (muokattuna) kansiossa odottamassa. Yleensä mulla onkin ainaki viiden lakkauksen kuvat valmiina. Samalla kertaa muokkaan kauheen läjän kuvia valmiiksi. Jotenki ei vaan jaksais siirtää kuvia kamerasta koneelle, käydä niitä läpi ja päättää parhaimmat mitkä pääsee julkaistavaks. Enhä mä oikeesti ees muokkaa kuvia muuta ku vaan rajaamalla ja pienentämällä + lisään blogin nimen kuvien reunaan. Silti jotenkin tuntuu ihan hirveän isolta hommalta. Pelkkä kameran kantaminen kuvauspaikasta tietokonepöydälle (pari metriä) on ylivoimasen vaikeeta, hahhah. Tän erittäin suuren ongelman takia on taas postausväli päässyt venymään hävettävän pitkäksi. Mut nyt mulla on taas iso läjä valmiita kuvia!


Joku ilta yö piti äkkiä lakata kynnet ja mennä nopeesti nukkumaan, eli tekstuurilakkaa kehiin. Halusin käyttää kahta eri tekstuuria ja löysinkin tosi hyvin toisiinsa sopivat värit Dependin Primrose ja Zoyan Noir. Lakkasin vaaleamman tekstuurin nimettömään ja keskisormeen ja tummemman muihin kynsiin.


Näillä lakoilla olin pari päivää kunnes päätin yrittää koristella kynsiä jotenkin. Joskus youtubessa näin videon missä tehtiin dotting toolilla puolikuu kynnen tyveen vähän kuin piparin tai pitsireunan mallisesti. Halusin kokeilla miten se onnistuisi. Tein keskisormeen ja nimettömään kuviot samalla Zoyan tekstuurilla mitä muissakin kynsissä oli. Puolikuun tehtyäni vielä täytin lopun kynnestä palloilla. Ehkä joillain muilla lakoilla kuin tekstuureilla tulisi nätimpää jälkeä, mut oli nääkin ihan kivat. Varmasti koitan tehdä tuollaisen puolikuun dotting toolilla uudestaankin.


Käytetyt lakat:
Zoya - Noir
Depend - Primrose

8 kommenttia:

 1. Iih miten söpöt koristelut ♥ Ja vitsit sun kynnet on jo tosi pitkät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :><3 Ei ne oo enää näin pitkät ku jouduin lyhentää ihan nysiks :'( Yks lakkaus on vielä julkaisematta missä on pitkät kynnet.

   Poista
  2. Onneks sun kynnet on tosi kauniit lyhyempinäkin :)

   Poista
  3. Kiitti ^_^ Mut jos hirveesti joutuu lyhentää ni sit mun kynnet näyttää ihan pureskelluilta :D. Onneks ei oo tarvinnu pitkään aikaan niin lyhkäseks vetää!

   Poista
 2. Eikä, nää on niin ihanat<3 Mä en muuten hetkeen oo lakannut tekstuurilla? Täytyypäs korjata asia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon<3 Mä lakkaan/meinaan lakata vähä liianki usein tekstuureilla :D

   Poista
 3. Hieno koristelu! :) Tuo Noir on kyllä erikoinen lakka, en osaa päättää onko se ruma vai ei. :-D Omille kynsille sitä en laittaisi, koska se on liian tumma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!Jotku lakat on sellasia et joskus näyttää hyvälle, mut joskus iha kauheelle :D

   Poista

Kiitos kommentista❤️