tiistai 30. kesäkuuta 2015

Muutama Picture Polish

Mihin tää aika oikeen menee? Taas on menty kuukausi eteenpäin ihan huomaamatta. Huomenna on jo heinäkuun eka päivä eikä vieläkään ole kunnon kesäkelit.

Kesäkuun aikana tein kaksi tilausta CesarsShopista kiitos klarnan kesäkampanjan "osta nyt, maksa syyskuussa". Mua odottaa siis syyskuulle erittäin ihana 140€ lasku kynsilakoista! Muutama muukin lakka tuli ostettua. Yhteensä lakkoja on kertynyt kesäkuussa 13kpl.Ekassa CesarsShopin tilauksessa oli kaikki muut Picture Polishin lakat paitsi Sorbet. Sorbetin otin tilaukseen mukaan samalla, kun paniikkiitilasin Glisten&Glow HK Girlin täyttöpullon luettuni Cesarsin facebook sivuilta sen poistuvan myynnistä. Mä jotenkin ajattelin, että toi täyttöpullo olis hervottoman iso ja paketin Siwasta hakiessa olin ihan sata varma et jotain puuttuu paketista. Mietinki jo, että miten joku voi unohtaa niin ison pullon pois. Mun ilme oli varmasi aika hyvä, kun paketin auki saatuani tajusin et pullo oliki paaaljon pienempi mitä kuvittelin. Kannattais aina tilatessa katsoa se pullon koko!

Kuvista muuten puuttuu pinkki Glisten&Glow CTRL+ALT+DEL Latex Barrier, minkä myös nappasin täyttöpullon ja Sorbetin kanssa samaan pakettiin.

Ocean Dive | Ruffle | Skyline Blue
KB01 (harmaa) | KB03 (pinkki) | KB04 (vaal.sininen) | KB02 (vihreä)

Vihdoinkin Porin Pick'n'Pay:hin oli tullut IsaDoran kesäkokoelma ja siitä nappasin itselleni Ocean Diven. Meinasin ostaa tämän jo Sokokselta, mutta päätin odottaa koska maksoi melkein kaksi euroa vähemmän tuolla PP:ssä. Huikee säästö hei! Mut oikeesti kaikki meikit ja sellaset kannattais aina hakea sieltä, ne on aina muutaman euron halvempia ku Sokoksella ja Anttilassa. Samalla Pick'n'Pay reissulla mukaan tarttui -50% alekorista Maybelline Skyline Blue sininen glitterlakka ja Lorealin kokokynnen tarroja. Sally Hansenin Ruffle oli sekin Prismassa -50%.

Näiden lisäksi tuli ostettua mun ekat Flormar/KoneHelsinki lakat. Kumpia nää nyt sit on? Pullossa lukee KoneHelsinki, mut korkissa Flormar. Black Dot lakkoja taitaa olla vielä yksi väri lisää, mutta ei ainakaan meidän kummassakaan Tokmanissa sitä ollut. Tietääkö joku, että minkä värinen se viides edes on? Kuvia siitä kynsillä en löytänyt, mutta pullokuvien perusteella se olisi aika lähellä tuota KB04 sinistä.

8 kommenttia:

Kiitos kommentista❤️